Mee:)!


Flickan i källaren .

Sitter hemma hos Malin, vi har nyss tittat på en film . Flickan från källaren, den är verklig hets baserad. Snart kommer älskling hem med mat till mig . Senare ikväll kommer Sara och larra också. Men jag hör nog av mig senare pöss.


Fotboll .

Ligger i soffan med hjärtat och tittar på fotboll , idag har jag bara tvättat och storstädat.


Godnatt..

Går och lägger mig i sängen nu, men kommer förmodligen somna så jag tar och säger Godnatt nu :)! Så hörs vi imorgon kväll förmodligen.


Bildbevis på årets första dopp;)!


Fryyyysseeer!!!

Sitter i soffan inlindad i morgon rock, och massa filtar. Jag håller på fryser ihjäl! Jag badade ju idag , och det var helt underbart. Det var ju liksom varmt och skönt, fast i början var det svin kallt. Förresten titta på ramen visst var den fin?:)


Shopping.

Idag har jag lunchat samt shoppat med Sara . Nu sitter vi hemma hos Sara , vi ska snart åka och ta årets första dopp ;)! Men här är dagens shopping .


Godnatt!

Imorgon blir det skola , och att träffa Sara . Och som sagt så kanske jag inte kommer blogga så mycket imorgon , för jag har trotts allt blogg Paous ! Men ska försöka hinna med nå inlägg ;)! Men nu väntar sängen :)! Natti..


Trött!

Är nu klar med läxorna typ.... ;)! Jag är jätte trött , haha ligger i soffan och har sjukt tråkigt , så därför ville jag bjuda på flummiga bilder;)!


Summer pictures!:)


Myser;)!

Myser med hjärtat min framför TVn. Gör lite läxor också, dom ska ju trotts allt lämnas in imorgon. Och självklart så är jag alltid sen med att göra dom haha;)! Men nu ska jag ta och plugga vidare!


En bild som hjärtat tog idag :)<3


Dagens shopping!


Shoppat med älskling idag!<3

Hejsan ! Ja som sagt skulle jag haft lite blogg Paus till den 10 , men jag kommer nog blogga lite under tiden . Men den 10 börjar jag seriöst igen;)! Idag så var jag och älskling och shoppade lite . Fick med mig lite saker hem, som jag kommer att visa om en stund. Jag har också pratat ut med Sara min barndoms vän, ja vi hade det lite struligt där på slutet. Men vi redde ut allting så det känns så jävla underbart! För egentligen så älskar vi varandra, och kommer att älska varandra tills vi dör! Så Sara om du ser detta , så är jag bara så glad , och jag älskar dig verkligen så mycket ! <3<3


jag tar blogg pauos ;)

vi hörs om tio dagar! ,

image description

image description





image description


Godmorgon.

Vaknade nyss , idag ska jag gå och lämna en sak på sjukhuset . Efter det ska jag hem till pappa . Men jag hör av mig när jag är på tåget är så trött....


Lunchat Kina :)

Det gick bra med alla mina möten! Så nu ska jag och hjärtat hem:) vi var och lunchade nyss också . Men jag hör av mig sen pösas ;)


Godmorgon.

Idag ska jag på livsviktiga möten , och det skiljer en halv timmes väntan på alla typ!! Jag är stressad.. Men jag har liksom börjat ta tag i saker;) ska bland annat på ett besök hos sjukhuset . Önska mig All lycka idag kram!


Myser.

Ligger med hjärtat i soffan och myser , har nyss duschat:). Imorgon ska jag på sjukt mycket möten med hjärtat , men men jag hör av mig sen puss.


Myser!

Är hemma ned Malin , Emma och Andreas. Vi kollade nyss på bean den totala karastrof filmen. Haha , jag höll på vika mig dubbelt! Han är verkligen så ful rolig bean !! ;) men jag hör av mig senare.


Godmorgon.

Vaknade nyss , hade jätte kul igår . Men Fyfan bara fatt man ej har pojkvännen med sig , så är det jätte många som ska slå en på rumpan och ta en bakifrån! Ush sånt gillar jag inte alls! Men nu ska jag och Emma plocka i ordning lite :). Haha suddig bild från igår ;) förlåt för kvalitén !


På väg ut ;) !


Fixar oss:)!


Hemma :)

Eh hemma nu med Malin , Emma. Vi ska snart börja för parta och fixa oss;)!


Fikar.

Vart nyss på systemet , så nu fikar jag med Malin , Emma och Andreas :)


Godmorgon.

Vaknade av att Emma slänger kuddar på mig. Inte särskilt roligt att vakna då;) aja men nu lär vi plocka i hop lite sen ska vi träffa Emmas kill kompis . Men jag hör av mig sen pöss;)!


Haha;)!


Groggar;)!

Haha jag och Emma , blev lite trötta . Så då röjer vi lite istället, med groggar och hög musik;) hoppas inte grannarna störs av det ;)!


Fredagens!

Ligger i soffan med Emma och tittar på film, vi har lite fredags mys sådär;)! Snart kommer hjärtat med sina kompisar hem, så då ska vi väl umgås lite tillsammans :)


Mys pys :)

Med Malin och Emma :)!


Med min tjej;)!


Jeffrey campbell.

Jag måste måste måste bara köpa mig ett par Jeffrey Campbell skor! Dom är sjukt snygga och passar både till vardags och fest . Nej det får ta och bli mitt nästa månads köp;)!


Godmorgon.

Godmorgon kära läsare! Bloggade bara ett inlägg igår pågrund av att jag låg och sov hela dagen. Jag var så himla seg. Hur som helst jag vaknade nyss , så nu ska jag börja att städa i hop här hemma. Jag får ju ett psykfall, som heter emma hit idag kl 3 ;) Emma ska vara här till på söndag. Men nu lär jag göra ordning men jag hör av mig sen kram!


Godmorgon.

Vaknade nyss , var ju ute igår med hjärtat. Jag har så ont i benen haha , jag och hjärtat dansade jätte mycket tillsammans . Idag ska jag bara slappa , men jag hör av mig sen pööss !


Ut ut ut ut!!;)

Ikväll var det egentligen meningen att jag och älskling skulle vara hemma , men sen så ångrade båda sig och vill gå ut istället;) , så nu är jag klar fixad och redo för kvällen !;) vad ska ni göra ikväll?


Duktig flicka!:)

Jag känner mig jätte duktig nu, jag har varit i skolan idag , jag har tvättat samt dammat och skurat golvet :). Så nu ska jag till hjärtat och vara lite med honom ;)


Godmorgon!

Ska gå till skolan nu , och älskling fick bära mig ur sängen jag var så trött. Jag är ingen morgon människa heller för den delen ! Sen när jag kommer hem från skolan ska jag ta och Storstäda hemma. men jag hör av mig senare för nu lär fixa mig .


Gammal bild på mig ;)


Mys väder!

Jobbar som sagt , och det regnar ute just nu. Tycker faktiskt det är väldigt mysigt om jag ska vara helt ärlig:) fast i helgen så hoppas jag bara på fint väder, för då kommer My best frends Emma hit. Så då ska vi ha allmänt roligt bara :D . Tog även ledigt från jobbet för hennes skull ;)! Men nu ska jag jobba vidare ;)


Godmorgon

Nu ska jag och hjärtat gå till jobbet , nu på morgon ringde jag en massa samtal och bokade in mig på massa möten;) men jag hör av mig sen kram ..


En bild på mig från idag:)!


Jag verkligen älskar levande ljus!:)


Handla;)!

Jag och älskling var nyss och lunchade, nu ska vi ta och stor handla. Men först ska vi och hämta våra bilder som vi tog ut från foto affären:)! Men jag hör av mig sen puss!


Luncha med älskling!


Relaxxxxx!!

Jag hoppade aldrig in i duschen , istället gjorde jag ricinolja , och en ler mask . Kan det bli en bättre söndag?


Lagat mat.

Hej bloggen , Malin var nyss här en sväng , jag har nu lagat mat . Det blev tiki masala;), så de ska jag och älskling äta ikväll . Men nu ska jag hopps in i duschen ;) bloggar sen kram!


Min pojkväns älskling;)!


Klar!

Är äntligen klar nu med allt, jag har städat, tvättat allt, och desse utom duschat. Nu snart kommer älskling. Då blir det bara mys pys ;)!


Tvätta.

Idag var det det lungt i reustarangen , så jag behövde ej Jobba idag , istället ska jag ta och stor städa och tvätta idag. Har jätte mycket tvätt som ska tvättas;)! Ikväll när älskling kommer så ska vi ha mys kväll med go mat och bara mysa:)!


Godmorgon.

Vaknade nyss behövde verkligen lite sömn idag . Sen kl 4 idag blir det jobb. Idag är det också fint väder hoppas det håller sig kram!;)


Slutat.

Sitter på bussen nu , är på väg hem till min efterlängtade älskling. Ska bli så skönt att komma hem. När jag kommer hem ska jag ta och fixa ricinoljan i håret och sedan in i duschen ;)!


Klar fixad!

Kom nyss hem från jobbet , jobbade extra nu i kiosken. Nu ska jag ta och röra nig mot mina älsklings personaler, hehe jag ska jobba igen. Och jag verkligen älskar mitt jobb där, alla är så underbara!


Jobb.,.,

Är på väg till jobbet nu igen , hehe . Var i skolan också nu på morgonen och pratade . Men jag lovar nu att höra av mig underdagen bye!;)


Godmorgon .

Är just nu på jobbet :) jag hör av mig sen kram!


Fotboll.

Spelar fotboll med killarna just nu , det är faktiskt skit roligt !:)


Ricinolja.

Ricinoljan har verkligen hjälpt mig att få bättre förtroende över mitt hår ,förut använde jag oftast löshår, men nu är det väldigt sällan, det är typ bara om jag ska ut och dansa eller nå. Jag älskar mitt hår nu , det skönaste, det är att jag kan ha det utsläppt utan att känna att det är för kort . Så jag tipsar er verkligen att köpa den om du nu vill ha längre och tjockare hår. ;)


Love My dog!

Pratade nyss med min prinsessa i tel, och hon bara pep och per när jag ropade på henne via högtalaren. Åh jag verkligen älskar min hund.


Tappat lusten ..

Förlåt att jag i te har bloggat, men jag har tappat lusten med att blogga . Men jag ska försöka ta igen lite nu ;)!


Det jag handlade idag!

Leggings strumpor , värmeskydd och ricinolja haha har typ as många sånna nu , men man kan aldrig ha för många :)!


I bilen .

Är på väg hem nu med älskling, vart med Emma idag och på mitt möte. Älskling köpte en iPhone idag hehe , jag visar er shoppingen min ikväll:)!


Glad !!!

Idag känner jag att jag har tagit mitt första steg i vuxen livet. Jag tar egna ansvar , jag vet vad som är rätt och fel! Jag känner mig lycklig idag . Idag ska jag bevisa i mötet att jag är stark! Ingen kan trampa ner mig, för jag är stark som järn haha ! Åhhh ibland älskar jag bara mitt liv !! Jag behövde bara få skriva av mig lite :)


Godmorgon.

Hej kära läsare! Bloggade inget igår, jag hade tappat lusten plus att jag var jätte seg. Hur som helst nu är jag på väg till ett livsviktigt möte. Idag kör jag med mina öppna skor ;)!


Godmorgon .

Vaknade nyss är så himla seg idag . Så jag hör av mig helt enkelt senare!;)


Slutat.

Slutade nyss på jobbet , Linda kom en stund och höll lite sällskap medans jag jobbade. Men nu ska jag hem och ta mig en härlig dusch ;) sen kommer älskling , så då ska vi ta och hitta på något med Ale :)!


Nu ska man börja röra sig till jobbet ;)!


Frukost.

Käkar frukost med Ale . Ska snart hoppa in i duschen och sedan till jobbet ;).


På väg hem.

E hemma nu , det är så skönt med mitt nya jobb , jag jobbar bara fred, lörd och söndag, plus att det bara är 5 timmar;)! Trivdes super bra . Alla var så roliga.


Love !!

Fan vad jag älskar mitt nya jobb , alla bara skämtar och är hur söta som helst love them!!<3


Jobb!

Är på väg till jobbet nu , sitter på bussen ;). Lämnade lille bror hemma själv hehe, tycker synd att han måste sitta och vänta på både mig och Rico men men , man lever vuxen livet nu;)!!


Besök:)!

Nu kl ett är min lille bror framme , ska möta upp honom. Han ska vara hos mig hela helgen:D , ska dock jobba hela helgen haha! Men som tur så börjar jag kl fyra idag . Men ska jag ta och sätta fart här hemma . Ps vädret suger idag !!!


Ricinolja!

Blev nyss klar med tvätten , så nu sitter jag med ricinoljan i håret , ska duscha sen.;)ikväll blir det new girl på 4an , det måste jag bara se på hehe! ;)


Frukt !

Jag tycker att en frukt fat/skål ska alltid stå framme. Det är så vackert, med en massa fina frukter som dess utom har helt olika färger . ;) vad tycker ni är vackert ?


Godmorgon:)!

Vart nyss i skolan,nu ska jag städa och sen tvätta ;)! Ska även leta reda på min jobba tröja hihi !!:) imorgon blir det jobb och och tjäna pengar ;)


Hemma.

Är hemma nu efter en underbar dag , hade det jätte trevligt faktiskt. Imorgon blir det skola, städa och tvätta ;) sen på fredag blir det jobb:D men nu ska jag sova natti natti på er ..


Lilllördag;)!

E på mingel med Emma ;)!


Bussen.

Sitter på bussen med Emma , vi ska till pappa nu ;)!


Tåget !

Hej bloggen , sitter på tåget nu. Jag ska träffa Emma och pappa ;)! Får se vad vi hittar på men jag hör sv. Mig sen i alla fall puss!


Trött!!

Är så himla trött nu alltså! Jag har legat och solat hela dagen, sen så stack jag och Malin ut och satte oss i solen plus att vi gick runt lite också .men jag blir så trött av solen haha man blundar ju hela tiden typ, så jag tänkte faktiskt ta och vila nu lite .;)! Slänger upp en gammal bild , och seriöst hur hinner man ändra sig sådär snabbt med åren , liksom sminket och utseendet huvudtaget ;)!!?


Solar ;)!

Sitter och solar på balkongen med Malin , och dunkar på musik ;)!


Godmorgon.

Hade det jätte kul igår kväll , först stack vi och grillade , sen så gick vi ut ;)! Hur som helst vaknade nyss , sitter och solar ute på balkongen just nu . Men jag hör av mig senare pös;)!