Shoes


Köpte ett par fina skor här om dagen på H&M

Lite små shopping idag :)

Idag var jag på stan och shoppade lite, handlade en jacka från Vila 500kr  och sen så handlade jag lite presenter till mamma och älskling.




Varit med Emma idag.

Idag var jag med Emma , vi skulle shoppa tillsammans men det blev typ inte så för vi hittade inget , så imorgon ska jag till stan och leta efter något fint.  Annars idag så har jag bara jobbat och varit med Emma :)

Ny jeans jacka :)




Min dag idag :)






Min dag.




















Min dag.












<3


19:53


Kom hem nyss från jobbet.

Kom nyss hem från jobbet nu , ska gå och ta en snabb dusch nu hör av mig sen puss!:)<3

Juste här är en bild från igår :)


Emma kommer hit snart.:)

Just nu sitter jag och väntar på att Emma pemma ska komma, hon ska sova över här ,  lite tjej mys bara hon och jag ..






Så sweet :)


Underbar helg .

Hela helgen har varit perfekt , har därför inte hunnit bloggat eftersom har varit så himmla upptagen .  Älskling och jag har haft jätte kul tillsammans och i söndags så var jag med Eguenia har värkligen inte träffat henne på evigheter  så det känndes jätte bra.






Ska snart till jobbet ..

Godmorgon !  pigga och glada ? Det är alla fall jag , för ikväll kommer älskling och hämta mig på jobbet :D , slutar kl 22.00  .

I love my eyes










Sitter och tar hand om mig själv just nu :)

Idag  var jag på jobbet , allting var det gamla vanliga.  Nu sitter jag här och tar hand om mina fötter , filade dem och smörjde in dem ska snart måla dom :)  I lova att ta hand om mig själv ;) ..


I love old memories.










Hos pappa nu :)

Hej  hej , idag var jag på jobbet.  Nu sitter jag hos pappa och vi ska grilla:)
Bilder osv  kommer sen ikväll puss!..



Haha  man måste få bjuda på sig själv !:D

Ska nu ut och sola.

Hejsan , idag har jag bara  jobbat sen  så var jag och handlade lite små saker . Ska  ut i solen nu och steka på lite sol ;)  Har även  varit på ungdomsmotagningen skulle hämta ut mina P piller ..



Har ni hunnit smakat  Loka med cocos smak ? :D  Super god är den alla fall.

Jag älskar dig

I helgen har jag och Rille tagit det lungt och grillat och så , i söndags så okte jag , rille , jonny och hans tjej Emma och bowlade  .  Och i fredags så var jag och träffade en vän Tim  , vi var och fikade och pratade lite .






















storstädning nu :)

Idag var jag bara på jobbet , sen så lunchade jag en snabbis  .  Nu ska jag storstäda rummet och sen packa för drar hem till älsklingen imorgon <3




I love my new hear :D


















Godmorgon.

Inatt kunde jag inte alls sova normalt , eftersom jag hade så ont i huvodet igår natt , plus att jag skulle sova med flätor så att håret inte trasslar i hop sig . Men man vänjer sig snart antar jag ;) ..   Men nu måste jag gå och fixa mig  börjar jobbet kl 10,30  ,  ska hinne fixa mig städa rummet och dricka min shake ;) pusss











Flätat in löshår i håret nu då :D ÄNTLIGEN !

Idag så skulle mamma till sin kompis som är frysör , hon skulle fläta in löshår i sitt egna hår, ville också göra det så här har ni resultatet.  Jag är så öm i huvodet just nu ,  men det går över om ett par dagar :)

Det jag gjorde med mitt hår var att  jag färgade det ,klippte det och satte in löshåret.
Juste  håret  som jag har nu är från brasilien ;) 



Sjuk....

Godmorgon på er,  blev hemma idag från jobbet ,  är fruktansvärd sjuk .  Men  bloggar  sen  ska gå och sova nu igen puss och kram.

Lite bilder från valborg .