På väg hem.

Hej bloggen är på väg hem nu, ska till Sara så diet jag kommer fram;)! Jag höll på att somna på mötet haha ;p . Men annars gick allting bra .


Möte.

Ska på ett möte idag , efter det så ska jag eventuellt träffa Patricia , så så blir det väl en fika eller något :)nu ska jag fixa mig hörs sen kram.


Målar.

Vi är hos nagges restaurang och målar om ;) jag nagge adel , älskling och nagges bror :)


Fin bild från nyår;)


Tåget.

Nu är jag och älskling på väg hem igen , älskling velade köpa halva stan till mig men jag hittade inga fina skor som kg vela ha ;)! Annars så shoppade älskling lite kläder och ett par skor. Sen var vi hos pappa och åt tre rätters middag , och det var jätte gott. Haha rolig bild ;)!!


Fikar med älskling<3


Tåget .

Sitter på tåget , jag och älskling ska åka till pappa. ;)


Godmorgon.

Idag ska jag och älskling eventuellt till min pappa och äta , annars om vi inte ska så ska vi väl hitta nå annat , men jag hör av mig om det SEB kram.


Ut;)!

Snart kommer älskling hem , så då ska vi ut och göra något i hop . Nu ska jag bara klä på mig och sen ladda mobilen , passar på att slänga in en bild från lindad blogg ;)


Kontoret.

Tittar på kontoret och äter glass :)


Städa.

Ska städa nu , dagen har gått så snabbt känner jag , haha passar på att slänga en härlig bild . Haha dör av garv!!


Bild från Igår;)


Godmorgon .

Ja jag vet kl e typ 4 men jag somnade jätte sent igår, plus att Lindas kompis bjöd på mängder av shottar till oss . Hade jätte roligt igår hur som helst . Nu har vi i landet vridit tillbaka till sommar tid , och det känns jätte bra , för då är det sommar snart!;) , nej nu ska jag gå och vila lite till hör av mig sen kram!


Just nu!;)


Bilen.

Bjöd nyss mina gester på pasta sallad , nu ska vi hämta dricka ;) ikväll blir det utgång ;)


Handlat;)

Var på Ica nyss och handlade mat , jag ska bjuda mina gäster på pasta sallad och glass :) mums ikväll blir det också utgång ?:)


Klant arsel!;)

Är vad jag är haha skulle moppa golvet och vad tro ni jag för jo välte hela hinken på mattan!;) aja nu får den ligga och torka lite ! Ska iväg och handla ska få lite besök , så jag ska göra mig ordning nu ;)


Love mitt läppbalsam!

Ja som nu ser så tog jag bort mina naglar ;)!


Älskar dig <3

Hellu bloggish;)! Snart kommer älskling hem med pizza till mig , jag och älskling ska ha lite fredags mys ikväll , jag behöver verkligen det just nu . Just nu tittar jag på the voice Sverige . Ps jag vill bara lägga till att jag har världens bästa mamma , för det är inte så många mammor som är lika bra som min :)


Storstädat;)!

Storstädat nyss , var också och handlade lite mat . Nu ska jag ta och göra ordning mig och gå ut lite i det fina vädret love it!;)


Godmorgon.

Älskling åkte nyss till jobbet , så jag sitter på balkongen och tar lite sol hehe solen skiner så fint ! Blir så glad:D


Varm choklad.

Mums dricker varm choklad hos Sara ;)


Ti amo Napoli !


Dålig uppdatering!

Förlåt för en kass uppdatering , men jag har varit helt slut efter min första riktiga flytt , hur som helst är sitter hos Sara just nu älskling kommer och hämtar mig snart.då ska jag bara mysa mig ber i soffan med älskling<3


Liten del av vardagsrummet :).

Är helt slut, jag har packat upp som en idiot och gjort ordning . Nu är jag helt slut , så nu ska jag gå och sova Godnatt !;)


Godmorgon!

Sitter med Sara på tåget , vi ska möta upp min pappa för han ska hjälpa mig att ta alla mina möbler och kartonger till min nya lägenhet ! Fan vad skönt att få tillbaka sina saker ;)!!


Soffmys;)!

Myser ner mig i soffan , snart ska vi ta och fira älskling :) ps, lägenheten är icke klar än , men lägger upp en mysig bild :)


Instagram.

Jag bara älskar den appen , man kan ju liksom göra så himla mycket med instagram , redigera bilder , se andra bilder och gilla och så;) instagram har väl blivit som face bok nummer två hehe:)!


Fin besök:)

Larra och Sara kom nyss till mig , så vi tar en kopp kaffe nu:) snart kommer älskling hit han fyller år idag så vi ska fira honom ikväll med hans kompisar . Mysigt !


Godmorgon :)

Första natten i nya lägenheten då;) jo kändes jätte bra och jag trivs . Idag ska jag och älskling åka och handla mat dammsugare , och lite annat nödvändigt :) hörs sen kram


Myser.

Med Saras lilla misse :) mösigttt<3


Hem till Sara;)

Efter en jävla massa packning ska jag äntligen få koppla av , och det tänker jag göra hemma hos Sara , med en kopp kaffe :) ikväll kommer älskling och hämtar mig , så då ska vi ta och lasta in det sista i nya lägenheten :)


Godmorgon.

Jag ska packa och tvätta och städa ur lägen heten nu ;)


Flyttat;)!

Jag och min pojkvän har flyttat till en större lägenhet idag , äntligen hehe;) i alla fall har stor städat lägenheten . På onsdag tar vi hit möblerna osv ;) jag är jätte glad hihi .


Mysfaktor:)

Sitter hos Peter , med Emma och Sara , ska snart till tvättstugan ;)


Mys!

Sitter med Sara och Emma hos mig ich dunkar musik , Peter Emmas date är på väg hit också spännande ;)!


Förkrök;)


Hemma.

Sara kom förbi med högtalare så nu sitter jag och Emma och dunkar musik , tack Sara<3 snart ska jag och Emma fixa oss sen utgång olala ;)


Fikar.

Fikar med Emma .


Godmorgon .

Vaknade av att Emma väckte mig ;) så nu ska vi in till stan och ta en fika . Ikväll ska vi ut på tranan;)!!


Lunchar.

Träffade Linda och Johanna på stan hehe , så jag är med dom nu en stund . Vi ska luncha , snart kommer Emma :D har hunnit shoppat lite också ;)


Redbull;)


Godmorgon .

Är klar nu ;) så ska börja dra in mig mot staden , sen blir det shopping !!:D


Godnatt:)

Vart så jävla nöjd med mitt hår efter färjande;)! Snart kommer älskling hem , och sen blir det att sova lär upp tidigt imorgon . Ska shoppa imorgon också :D sen så ska jag få besök av söta Emma i helgen också ;)


Pk;)

Dricker pawor king och ser på tv , medans hårfärgen sitter i .


Dagens köp!

Fick lön idag , hitta dock inget spec, fick med mig hårfärg och silicea tabletter som tydligen var bättre än hår kontroll ;) får väl tästa då om håret bli längre . Hopas !!;)


På väg hem.

På väg hem , ska hem och färga håret och sedan duscha;) längtar !


Fikar.

Linda hämtade sin student mössa , och sa att hon var utanför mig så då stack vi och fika . Efter det ska vi till. Sara ;) men först ska vi hämta min lön :D


Hemfärd.

Idag var jag som sagt med Emma och Sara l, vi var hos Emma , sen stack vi till pappa och hämta pengar ;). Efter det var vi och shoppade dock köpte jag bara hörlurar och byxor hihi.. sen träffade vi alen , så då stack vi och tog ett varsitt glas :). Sen vart det Donken och nu blir det Hemfärd hehe , lyckad dag verkligen !


Fanta och rose;)!

Sitter med brudarna , Sara l Emma och alen . :) mysigt !


Shopping med brudarna ;)!


Just nu;)


Stav fel Haha bloggade via iPhone !

Hur som hellst har ni smakat den nya lookan persika och hallon ?;)


Tåget ;)

Har ni smaker den nya linan persika och hallon ;). Den är jätte god ;)!!


Godmorgon.

Godmorgon, ska åka och luncha och shoppa med Sara l och Emma idag:) ska bland annat hem till pappi och hämta pengar .


Förhållande.

Nu när jag har träffat Emma idag , så har jag faktiskt funderat hur skönt det är att ha ett privat liv med sina egna vänner , utan att pojkvännen följer efter än. Jag menar jag älskar min pojkvän , men jag älskar också mina vänner. Jag hade ett förhållande förut , med en kille och jag total ignorerade mina kompisar , och när jag väl träffa dem så var han med. Det är fel , jag tycker det känns super skönt att jag har tid för både och! Men ibland kan det själv klart vara kul att vara med både pojkvännen och kompisarna samtidigt såklart. Men i ett förhållande så lär man få eget speis ibland , så kom i håg det alla förhållande och ni som är på väg in mot ett förhållande.:)! Ps måste bara få lägga upp dessa bebisar , får orgasm av dessa skor !!! Love love love säger jag bara !!;)


Tåget .

Träffade aldrig pappa idag , är på väg hem nu har handlat present till min kära också ;) dyr som attans men vad gör man?;)


Käkat ..

Träffade Emma en stund , vi gick och käka tillsammans , hon ska jobba nu så jag ska väl till pappa och hämta lite saker:). Hörs lite senare pööös


Just nu;)


Present?

Älskling fyller år om en vecka , vad kan man köpa tycker ni?;) funderar på nå tröja , tänkte kika på stan lite sen efter en present :)


Godmorgon !

Godmorgon , idag ska jag lämna bort Dexter till en familj som bor på en bondgård . Men nu ska jag fixa i årdning mig ;)


Hudiksvall .

Är på väg till Hudiksvall med älskling , nagge och adel ;) hör av mig när vi kommer fram !


Glass .

Årets första glass ;)


Film ..

Ligger i soffan och tittar på taken , skit bra film ;) reico skulle hämta min kyckling sallad och bröd mums;) är svin hungrig!


Love ;)!!!


Skönhet!

Ska göra spa behandling nu;), jag har fixat kok vatten , så ska sätta ansiktet där i bunken , det gör att porerna öppnar upp sig . Efter det ska jag köra en ansiks mask. Lov it! Kl 21.00 kommer en bra film på fyran , så då blir jag bänkad framför TVn ;)


Inget att skriva om?.

Hej bloggen , jag har verkligen inte haft något att skriva om . I alla fall jag har nyss lagat mat, tvättat och så. Sara var här en sväng. Nu ska jag ta och gå ut och ta en promenad idet vackra vädret ;).


Godmorgon.

Igår kväll var vi på reustarang , det var jätte mysigt . I alla fall vaknade nyss så jag har verkligen inte något att skriva om , men jag bloggar senare kram:)


Hehe!

Nu undra ni säker om varför jag har ringen på mig , men grejen är att vi har bjudit ut vänner på reustarang som ska med oss , och de kan inte imorgon . Därför firar vi idag men vi har förlovnings datum imorgon!:)


10/3-2012<3

Detta var överraskningen , älskling ville förlova sig med mig . Är den lyckligaste tjejen i hela världen ! Nu ska vi ut på reustarang och fira bloggar sen;)


Lunchar;)


Nya naglar.

Blev otroligt nöjd!:)


Godmorgon.

Sitter på tåget , ska göra naglar hos Sandra kl tre Efter det blir det möte . Idag ska jag också hämta mitt livs största lycka :D och jag är jätte glad ;) ikväll så bjuder älskling mig på grekisk restaurang gott:)!


Jobbar.

Jobbar på älsklings restaurang idag också, imorgon ska jag fixa naglar och hämta ut det hemliga , som ni också kommer få upptäcka imorgon :D är så lycklig !!!!!


Slutat jobba..

Slutat nyss jobbet , Andrea kom och gjorde mig sällskap också . Hade skit kul på jobbet idag .


Jobbar med älskling;)


Spa<3

Ligger i soffan med en härlig ansiksmask, ska snart in i duschen och raka mig och tvätta håret sedan en härlig hår mask i :) sen blir det brun utan sol . Lov mitt liv just nu <3


Godmorgon.

Tvättar kläder just nu ;) senare idag så ska jag duscha och göra spa behandling hos mig skönt! Man måste ta hand om sig själv;).


Lagar mat.

Idag var jag och älskling hem till Nagge, hela hans släkt och familj var där så vi grillade ;) tidig start haha ! Efter nå timme stod vi till stan och mötte upp Adel , vi fikade . Sen så stack jag och älskling och verkligen stor handla! så nu är jag hemma och lagar mat och väntar på att älskling kommer tillbaka :)


Fikar med grabbarna:)


7 års kalas.

Är hos maja, och fira hennes 7 års kalas:)


Väntar.

Jag David och Ale sitter och väntar utanför Saras dörr, dom kommer snart;) sen ikväll ska vi till älsklings restaurang också :)


Snart snart snart!!:D

Sitter hos Sara och lyssnar på larra och Sara när dom snarkar, hehe . Snart är min lille bror framme med tåget, så då ska vi till norrfly . Jag är så glad att han kommer min älskade lille bror.


fjortis bitchen;)











Hehe jag bara älskar att kolla på mia egna video klipp hehe, jag pratade som värsta fjortis bitchen ;) var väl roligt på de tiden, tur att man förendras hehe.

I <3 old memoris!

image description image description image description
 image description
  image description
image description image description image description
image descriptionimage description 
image description image description image description
image description image description 

image descriptionimage description 
  


Glad!

Idag har jag stor handlat och stor städat, ska hem till Sara nu. Sen kommer min lille bror och hälsa på mig han ska vara här över helgen:D


13 kl 14,00

Sålde aldrig min katt i måndags , hittade en familj som bodde på landet så jag lämnar hellre katten min till dem. Den 13 kl två är han inte min längre :( tråkigt men han får det bra där:).


Godmorgon.

Äter jordgubbar till frukost mums<3 ska snart iväg till jobbet . Jobbar hos älskling idag så det ska bli kul ;)