Min underbara <3

Hej läsare , idag har jag varit med dom underbaraste , och min underbaraste. var och fikade och så , sen åkte min underbaraste ;(  ... 

Imorgon är det nyår och då ska det inköpas party hattar och lite kläder ;)  kram

2012

Nu börjar 2011 ta slut , jag har haft både bra saker och dåliga saker under detta år. Det bästa som har hänt mig det är alla mina möten som bara är  possitiva saker , och alla som har ställt upp på mig och mina bäsver .

I år har jag ingen spec nyårs löfte det är nog bara , att jag ska minska ner på rökningen och göra som jag själv vill och inte hur andra tycker , för det skiter jag fullständigt i !.

Lite bilder under detta år. bilder som värkligen gör mig lycklig.







image description

image description

image description














il cuore nel caffe .

hej  , kom nyss hem typ . Jag och Emma firade lill lördagen igår. Det var jätte kul , sket i sista bussen och paratade vidare.  Riktigt tonnårs liv ;).

Världens bästa italienska låt , blir värkligen lycklig av den.


Shopping !!

Godmorgon där ute , sitter i bilen nu . Ska till stan och shoppa , jag hör av mig sen kram .


Jag blir till mig.

Jag blir helt till mig , har börjat fått jätte mycket beundrare , tack till alla som fått mig att le . Men jag går min väg , och ser vart jag själv leder mig till . Detta skickade en jätte gullig kille till mig , blev faktiskt väldigt glad . Tack !


Kort hårig;)

Kom nyss ut ur duschen , nu ska jag mysa . Så här kort och bra blev håret , som tur så har jag lös hår som jag kan ha i medans mitt riktiga växer ;)


Frisören.

Hej läsare , var nyss hos frisören , klippte av mig allt slitet . Nu kommer mitt hår att växa fint igen . Nu ska jag hem och vila innan det ska jag bada och göra en hårmask :)


Godmorgon.

Jag vaknade nyss , jag har typ inga krafter , men jag funderar på att åka till stan det är ju mellan dags rean . Måste passa på då.


Spydde.

Tog nyss host medicin , spydde direkt efter det , fy vad äckligt :( vill inte vara sjuk . Sitter hemma nu i alla fall med familjen , fundera på att gå och sova ,är sjukt hängig.


Shopping.

Trotts att det kändes som om jag skulle hosta upp lungorna inatt så orkade jag ändå åka till stan och shoppa med min kusin , vi tog en latte efter det . Nu sitter jag hos min pappa , ska hem sen och vila lite . Min nya älskade tröja :D


Sjuk..

Hej läsare , sitter hemma hos Alex och äter ost och kex och lite vin på det . Jag är dunder sjuk Asså , känns som om jag hostar upp lungorna fyyyyy !!!!!:(


God natt.


Mina julklappar .

Då börja julen ta slut för i år , jag fick i alla fall detta. Hårfön. Parfymer Ink body lotion. Bröd rost , jätte söt var den. Tallrikar , glas och skålar. Pengar. Jag ska ju flytta hemifrån snart därför fick jag dessa julklappar men jag blev jätte glad:D Nu sitter jag och spelar kort med Sara och Ale , jag vinner så klart ;)!!


Kalle anka.

Då satt man och tittade 18 året gillt på Kalle anka , en stor tradition inom familjen . Efter kalle anka blir det julmat :) och sen öppna alla julklappar .


God jul:)

God jul , jag hoppas att ni får en underbar jul:)..


Tåget;)

Sitter äntligen på tåget , snart hemma , är överlycklig verkligen ! ska verkligen hem i hem och lägga mig i badet sen ;)


Latte.

Dricker latte med Andreas , Sara och Larra .;)


Åt helvete!!

Ja men då satt man fast i bondhålan här uppe i Norrland !!!!! Vi måste ta tåget ikväll ......


Krogen!!!!

Ska till krogen nu här uppe i landet ;)


På tåget .

Med Linda Andrea och Sara .


Godmorgon.

Var och gjorde blodprov nu på morgonen , gick jätte bra . Nu ska jag hoppa in i duschen och sen mot tåget med Andrea , Sara och Linda ;)


Godnatt .

Kom nyss hem var på olerys med kompisar då , vi hade det jätte trevligt . Det var match på tv och själv klart vann Napoli ;) skit stolt för jag är ju nämligen en tvätt äkta nepoletanare;). Efter matchen så åkte jag , Andrea , Linda och Sara hem. Andrea körde , och det blev en olycka i bilen , så bilen fick bli tvättad Ush !!! I alla fall så ska jag lägga mig nu i min ny bäddade säng , Godnatt.


Olerys!!

Lill lördag inne på olerys med Lullo , pappa , Sara , Andrea och Linda.


Julklappar.


Julklappar!!

Sitter på bussen nu ska iväg och träffa kompisar , och handla julklappar ;)


Jul dånat.

Hej , idag har jag jul dånat hela dagen , vi har stor städat , bakat handlat . Nu ska jag bara lägga mig i soffan och mysa.


Godnatt <3

Imorgon blir det att göra klart inför julen.


Soff myser;)

Ligger i soffan just nu och myser , idag var jag på möten , det gick jätte bra.


Barndom.

Ibland saknar jag verkligen min barndom som liten , jag älskade verkligen mina dockor speciellt min lilla Emil . Nu för tiden så brukar 10 åringar redan ha på sig bh ,string ,smink och ha sex . Tycker det är sorgligt för när jag var 10 lekte jag fortfarande med leksaker. Vart är världen på väg ?


Lunchar.

Lunchar just nu hemma hos Sara , snart ska jag. Iväg på möte ;)


Godnatt.

Imorgon har jag två möten inbokade önska mig lycka till !;)


Latte .

Dricker latte med Sara och Joel.


Mot stan .

Vaknade för inte då länge sen , ska i alla fall till stan nu med Joel och Sara , vi ska ta en kaffe .


Minglar.

Inne på krogen hör sv mig inatt ;)!


Hos pappsen.

Firar just nu pappa, sen ska jag ut med Lullo och hans kompisar ;)


Fira pappa.

Hej sitter i soffan med Emma , Nisse och Ale , jag ska fixa mig snart för jag ska hem och fira pappa sen .


Sliten !!

Kom nyss hem Gökhan sjussade hem oss , hade jätte kul ikväll , vi dansade och spelade biljard .


Då var man igång ..


Då var drickan köpt;)

Nu ska jag hem och fixa mig och dricka lite med Emma sen ska vi ut ;)


Godmorgon .

Vaknade nyss , just nu väntar jag på ett samtal . Idag ska jag också träffa Emma vi ska gå och handla lite , ikväll ska jag Emma och Luciano ut på krogen längtar.


Tomten är far till alla barn.

Ligger i soffan och tittar på " tomten är far till alla barn". Har verkligen tittat på den filmen i alla år , riktigt tradition film.


Suger på att hitta julklappar!

Jag hittade verkligen inga julklappar !! Suger verkligen med det där att handla julklappar !!! Fick i alla fall med mig en julklapp och pengarna bara försvann så det bara sjunger om det , men men familjen är ju värld mer en bara pengar ;) ska handla fler julklappar snart ska ta med mig kompisar som kan hjälpa mig att hitta något . Nu ska jag hem och mysa .


Julklappar.

Ska in till stan nu och möta upp Sara , jag ska nämligen handla julklappar ;) har ju inte hunnit med och handla en enda nu i år ju .


Natti !!

Kom nyss ut ur duschen funderar på att Sova nu måste upp tidigt imorgon. Saknar sommaren när jag tittar på den här gamla bilden, vill få bort vintern och ha sommar nu!!!


Hemma.

Hallå , idag gick det jätte bra på det nya jobbet vet precis hur allt fungerar nu. Sitter hemma nu och funderar på internet shoppa lite;)


Godmorgon .

Nu ska jag iväg till nya jobbet önska mig lycka till ;). Känner mig så sliten haha !!


Godnatt.

Idag var jag på möte efter det var jag på jobb intervju ,har fått ett jobb på en bensin mack , ska vara kassörska . Efter det var jag med pappa och min kusin , handla ett par uggs idag också , som pappa betalade ;) men nu ska jag sova , önska mig lycka till imorgon kram.


Fikar.

Med pappa och Luciano ;)


Godmorgon.

Sitter på bussen just nu jag ska till ett möte , efter det ska jag hem till min kusin . Hör av mig sen kram.


Fikar.


Lika dana skor.

Köpte lika dana skor som jag hade förr ,'men dom blev så slitiga så mamma slängde dom, så fick nya idag . Nu ska jag träffa Emma och Sara l , vi ska ta en latte och titta lite.


Snabbt köp!!

Jorde ett snabbt köp innan jag ska på möte :) visar sen vad jag köpte.


Möte.

Godmorgon , nu sitter jag på bussen pigg och glad . Ska iväg på ett möte , så jag önskar mig djärv lycka till ;) hör av mig sen puss.


Använts fikar .

Hemma hos Jens med Sara :)


Body shop.

Handlade inte då mycket som jag hade tänkt , men fick med mig i alla fall lite krämer från body shop ..


Shopping.

Ska till stan och shoppa lite nu med Sara ;)


Trött ....

Hej läsare , igår hade jag verkligen ingen lust att blogga , men igår var jag ut och käkade med några vänner. Kom hem nyss i alla fall är mentalt trött!! Jag undrar vad kvällen har att erbjuda ikväll, men nu ska jag bada med levande ljus.:)


Lunchar.

Hej läsare sitter och lunchar inne i stan med Sara och Luciano ;)


Godnatt .

Sara sover över här ikväll , vi har nyss sminkar varandra , smink kurs skulle jag vilja påstå ;)


Livet känns tomt utan dig !

Hej bloggen , sitter hemma hos pappa .  Vi ska äta snart.  Idag har jag varit hela dagen med Emma och lullo,  vi var och tog en latte.

Hos Emma ..

Hemma hos Emma med Luciano.


Fikar.


Sjuk ...

Mår ingen bra alls , men lyckades endå släpa mig ur i sängen . Ska på ett viktigt möte nu sen ska jag gå och ta en latte med Emma och Sara l ;)


Natti ..

Natti natti ;)


Tar en latte !

Fikar med Joel och Sara på Wayns ..


Fikar.

Bjöd hem mina vänner på fika hos mig :)


.....

Ligger i soffan och tittar på tv .


Godmorgon

Godmorgon , blev hemma idag från jobbet . Har en fruktansvärd ont i ryggen!!! Men nu ska jag gå och handla en sallad till mig .


Hem hem ljuva hem..

Nu sitter jag på tåget hem igen . Jag har haft jätte kul , men det var världens bondhåla haha .


Godmorgon .

Nu har jag nyss fixat färdig mig , snart ska vi it och äta jag , Linda , Sara och Andrea .


Myser.

Efter att ha varit på världens tråkigaste fest , så är vi äntligen hemma . Just nu myser jag i alla fall med Linda och Sara i soffan. Andrea kommer hem snart från jobbet . Då ska vi ha ennu mysigare ...


Sög!!

Festen som vi var på nyss sög ! Jag , Sara och Linda störde oss på en flodhäst!! Fy Asså snacka om att vissa fortfarande inte har vuxit upp ! Haha stackarn......


Tre rätters middag .


Fikar med dom bästa.


Shoppat lite;)

Nu är jag framme har hunnit handlat lite små saker till mig , mitt bästa köp hittills är mitt nya iPhone skal :) nu sitter jag på ett café här och tar en latte med tjejerna :)


Framme;)


Tåget nu:)


Godmorgon .

Nu drar vi ut och reser ;)


Just nu!


Du är inte värld mina tårar .

Hej läsare , idag har har varit och jobbat , har även hunnit gjort lite ärenden . Nu sitter jag hemma och håller på slocknar! Men nu ska jag ta en power-napp och sen göra mig i ordning för utgång ;)..


Make up!

Nytt i sminkväskan ;)


Skit rolig dag på jobbet.

Kom nyss hem från jobbet , jag hade det jätte roligt idag med Sara , vi busade och skrattade på jobbet . Vi satte krutonger under toa sittsen , Carro satte sig och blev förvånad Haha .... Så himla kul att jobba kväll med världens roligaste personal. Blandade jätte många drinkar ikväll också , har blivit jätte duktig på att blanda ;)Marcus sjussade även hem oss ;)


Godmorgon.

Idag börjar jag jobba kl fyra , men nu ska jag duscha och fixa mig !;)