Firar!;)

Firar sista april med vänner och så;)!


Haha älskling kan fota ?;)


Just nu;)!


Bil;)!

Ska åka bil med Martin och Rico hem till pappa :)!


Godmorgon !

Vaknade nyss , älskling är ledig idag . Så vi ska börja göra oss i ordning . Dricker yoghurt till frukost ;)


;)!


Hos Malin.

Sitter hos Malin , vi var och solade solarium , efter det gick vi ut och gick lite, samt köpt glass:)! Om en timme kommer baby hem som tur . Men nu ska jag röra mig hem och göra grekiska köttfärsbiffar med stekt potatis och satsiki , jag och älskling ska ha mys kväll . :)


Ute och går :)

Med Malin :)


Ändrade planer!;)

Har solat nu i över två timmar ute på balkongen, så jävla skönt . Snart ska jag kila mot solariumet , i alla fall vart ändrade planer jag och älskling ska inte till mamma , utan vi blir hemma . Imorgon ska vi träffa pappa , han kommer hem från Italien . ;)! Man börjar se lite resultat nu!.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_200432610.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_200432610.jpg" class="image">


Solar ;)!

Solen bara steker på balkongen så miste pressa på balkongen nu lite , efter det drar jag till solsriumet med Malin en sväng :D


Dags;)!

Nu tror jag att det är dags att jag inviger mina nya fred Perry skor ;)! Nu är det äntligen dags för dom jippi !:)


Packar !:)

Packar kläder till mig och älskling , sen blir det städa och fixa för ikväll ska vi åka till min mamma och familjen , Åhhh vad roligt det ska bli . Har inte träffat dom på jätte länge<3 :D vi kommer att fira sista april därborta med familj och släkt och grillning ;)!


Solat.

Vart nyss och solat blev ju lite brunare , har ju inte solat på länge , nu , så det var väl dags ;)! Nu ska jag hem och duscha och sen blir det film ;)!


Ute i solen med Malin :)


Bloggar senare :)!


Love !

Jag verkligen älskar serien new girl, den är så så himla bra!:D


Resultatet!

Så här blev resultatet , blev ju ganska fint endå ;).


Gelé kit ;)!

Var ju på stan med Malin och hennes dotter , jag fick med mig gele kit som man kan göra själv, få se hur de blir .


Äter glass .

Med Malin och hennes dotter :)!


Godmorgon .

Håller på och tvättar golvet , ska snart möta upp Malin och hennes dotter ;)! Få se vad son händer pös.


Jag verkligen älskar ljus och mys hemma!<3


Inget slitet ;)!

Så blev håret från frissan igår , lovade ju er att ta en bild;)! Hur som helst har jag ej haft tid att bloggat idag , jag har tvättat Storstädat , lagat mat och så:)! Snart kommer älskling hem :)


Tvättstuga!

Godmorgon vaknade nyss , jag ska visa er håret idag också, jag klippte ju mig som sagt Igår. Kl 13,00 är det tvättstuga, skönt att bli av med smutsiga kläder ;)! Aja men vi hörs pööös !


Party party ;)!


Reisterang .

Med Johanna och Linda .


Kvällen. Outfit ;)!


Dagen sitat!

Gråt aldrig över en person som sårar dig......bara le och säg tack för att du ger mig chansen att träffa någon som är bättre en du ;)!!! Taaaascccckkk!!!! Hur som helst kom nyss hem från frysören, blev jätte nöjd jag visar resultat sen . Fick med mig lite saker från stan också.


Klippa klippa klippa ;)!

Godmorgon , idag mår jag mycket bättre , idag ska jag till frisören och klippa topparna :D men nu lär jag städa och dåna hemma .


Hemma .

Kom nyss hem från akuten , Nu undrar ni säkert varför jag åkte in . Men det var fatt jag hade en jävla huvudvärk och jag spydde och darrade som fan , var helt svim färdig . Men jag mår mycket bättre nu , så nu ska jag ta och sova Godnatt <3


På akuten !

Ligger i sängen på akuten , älskling fick hämta mig på stört , mådde så jävla illa och var jätte svag så nu har jag fått medicin osv börjar släppa...


Helt slut!!!!

Precis , efter att ha varit med ett barn hela dagen , så blir man helt slut . Jag har klättrat , sprungit och allmänt vart ett barn själv haha . Men jag har haft det jätte roligt idag ;)! nu ska jag hem och plocka i hop sedan gå och sova !..


Leklandet :)!


Passar jag som mamma ?:?


Tåget .

Sitter på tåget med Malin , vi ska gå och träffa hennes dotter . Så idag blir det äta barn mat och leka i leklandet ;)!


Dagens köp !

Mjukis byxor , horsnodd med dekoration , balsam spray från frysören :) fick jag med mig idag !


Fikar ;)!

Med Emma Sami älskling och Malin :) !


:)!

Sådär då var man klar , nu ska jag , Malin , älskling , Martin och Sami åka och shoppa och äta :)


Love Old memoris <3


Ogräs!!

Asså mitt hår har vuxit som ogräs sen jag började använda ricinoljan, jag rekommenderar er verkligen att köpa den om ni vill ha längre och fylligare hår. Jag har liksom använt den nu i 3 veckor och jag har redan börjat märkat resultat !


Dålig uppdatering !

Ja förlåt har haft jätte fullt upp idag , jag har solat i 40 min idag , sen tog jag ich Malin en promenad , sen efter det såg vi på film , träffade Anna idag också. Hur som helst så kom jag nyss ut ur duschen nu , nu kommer älskling hem . Vi ska gå iväg lite till Martin också;)


Godmorgon !

Har nyss städat , ska snart iväg och sola ;)! Efter det ska jag träffa Malin och Anna :)! Men jag hör sv mig sen pööss!


Extra!

Jag verkligen älskar extra tuggummin! Man får plus vitare tänder av den;)!


Aldrig fel med champagne ;)!


Godmorgon

Vaknade nyss , ska hoppa in i duschen nu och sen smörja in mig . Ska iväg och sola sen ;)!


New girl!;)

Ligger i soffan och tittar på new girl , snart kommer hjärtat hem .


sommar pic!










Idag snöar det , samtidigt tyckte jag att det var ganska mysigt . Men jag längtar endå efter sommaren !




Snart !!:D

Min pappa ska ju till Italien på söndag , han lovade mig att ta hit min LV väska , äkta såklart . Min faster jobbar ju med märkes väskor så hon ska ge mig en äkta LV :D jippii !!! Längtar tills jag ska få den!.


Bloggar jag läser;)!

Dessa är bloggar jag läser , och jag verkligen älskar att läsa andras bloggar. Vi bloggare smittar liksom ut inspiration till varandra !;)


Godmorgon.

Linda var här en sväng nu på morgonen i alla fall jag är så himla lycklig idag !! Mamma har fört över 3000 kr på mitt konto , så på onsdag ska jag gå till frisören och fixa håret :)!! Jag hatar slitet hår ! Det är det värsta jag kan veta Ush ! Plus att mitt hår har blivit mycket bättre av ricinoljan också! Slänger upp en bild på min älskade lilla prinsessa <3


?

Jag skulle vilja be er om en tjänst !:) jag undrar vilka som läser min blogg och varför ni läser min blogg ? Jag har börjat fått mer och mer besökare för varje dag , därför hade det varit roligt om ni kommenterade , så då kan jag gå in och läsa eran blogg :)!


Myspys vid TVn!

Sitter med älskling och kollar på film så mysigt :)


Stolt!

Har fixat Malins hår , hon handlade lös hår idag . Och det blev skit bra , jag är verkligen stolt . Älskar att fixa och dåna med folk!:D


Uteservering.


Frukost på tåget :)

Jag och Malin ska shoppa idag :)


Min fina vän just nu:)!


Efterrätt :)!

Vi delade på efterrätten :) vi är så mätta.


Middag ;)!Ink p2.


Shopping .

Nu ska jag hem och fixa mig , sen blir det restaurang med Malin :) !


Fikar med Malin.


Solat!

Mitt favorit rum i solsriumet är nummer 2:)!


Godmorgon.

Vaknade nyss , ska städa och sen ska jag iväg till Malin. Ikväll ska jag och Malin ut och äta på restaurang och sen ska vi ut och dansa ;)!


Summer fashion!


Jag som liten:)!


Normalt ?

Kikade in min kompis bilder på sin FB , och han hade en bild på min mun i sina bilder .?? Normal eller? Han bor liksom i Syrien och allt hum? Jag fråga satte honom , så fick jag till svar " tycker dina läppar är sjukt fina" men men det är ju bra att andra gillar dem , får ofta kommentarer om mina läppar , och jag älskar ju dom själv också;)! Love love!


Godmorgon.

Vilket väder!! Det snöar jätte mycket!!! Trodde inte det skulle komma nå mera snö! Fan jag har liksom gott i sommar skor några gånger! Usch blir så less på Sverige !. Hur som helst kl ett ska jag tvätta lite och sen städa , efter att jag är klar med allting så ska jag ta och hitta på nå riktigt kul!;)


Hemma.

Idag har jag och älskling lunchat, storhandlat och så. Nu är vi hemma, vi ska gå ut och gå lite sen hade vi tänkt:)! Underbart väder ju ;)!


Favorit hårprudukter.

Treseme champio och balsam. Elvitals inpackning. Värme skydd/sprej balsam. Hår olja , och min ricin olja som jag glömde ta med :)


Lunchat.

Lunchade nyss med älskling och hans kompis :)


Godmorgon'!

Idag blir det inga sola för min del ;), men imorgon ska jag sola. I alla fall nu ska jag och älskling åka och storhandla . Men jag hör av mig sen puss!


Söndags skönhet!

Körde ricinolja igen och en härlig mask , skön söndag kväll :)!


Lunchar.

Har ju varit i v solat idag med Malin. Nu sitter jag Malin och Emelie , och lunchar;) snart ska vi lägga oss utomhus och sola lite ;)!


Solat;)!


John tucker must die movie;)!

Exakt , kom nyss från duschen , kom en bra film så jag skippar utgång , ska istället ha en trevlig hemma kväll med min älskade pojkvän!<3


Hemma.

Hej lösare kom nyss hem från Malin , vi har solat idag 40 min skönt! I alla fall sitter med ricinoljan i håret nu . Sen blir det dusch och fix;)!


Hos Malin.

Vart nyss och solat med Malin i 20 min, nu ska vi se på film och sen ska vi iväg och sola ytligare 20 min senare;). Ikväll blir det utgång:)! Den här månaden jag får pengar ,då ska jag köpa mig , en stor flaska kräm , man får brunare färg av det;)!


Brun;)!

Jag får ju färg så lätt , så jag har redan börjat blivit brun , imorgon ska jag och Malin sola 40 min till . Och sen om det är fint väder ute så ske vi försöka sola lite på min balkong :)! Från och med nu tänker jag skita i brun utan sol ! Utan jag kör bara med solarium ;)!


Sola igen!

Haha , jag och Malin fick inte nig av att sola , så vi ska köra 20 min igen ;)!


Solat.

Fick lite färg nu , imirgon ska jag köra 20 min igen;)


Fikar .

Efter att vi hade ätit Kina , så sitter vi på café , snart ska vi hem till
Mig och hämta lite saker , och sen ska vi gå och sola solarium mysigt;)!


Lunchar på Kina med Malin.


19:13

Nu har man äntligen tvättat klart och städat, nu ska jag gå över till Malin och hennes syster , så skönt att Malin bor mitt emot mig haha!;) sen när älskli g kommer hem så ska vi mysa i hop <3


Godmorgon .

Igår vag jag som sagt ute, det vart ett par drinkar och jag vill nog inte prata om det hehe!;) i alla fall vaknade nyss , Malin kom och plingde på dörren. Senare idag ska jag tvätta och stor städa;).


25 is the shit!!

Nät drinkarna bara kosta 25 kr slår man fan till ich det gör jag och Malin just nu!!!;)


Nu kör vi!;)


Dagens köp!


Härlig dag.

Idag vad jag och älskling på mitt möte , åh vad jag längtar till ett visst datum! Älskling har shoppat lite kläder , medans jag har handlat lite små saker , bland annat en ny ricinolja. Men jag visar er allting sen när jag kommer hem. Fick även Min påsk Present av pappa , det vart 800 kr jippi ;) snart får man mera pengar också !Ikväll ska jag och Malin ut och dansa lite ;) .


Lunchar med älskling!


Godmorgon.

Nu ska jag och älskling åka på massa möten ,efter det så ska vi shoppa :) sen träffa pappa så han kan ge mig mina påsk pengar :D


Äckel väder!

Hej bloggen det var meningen att jag skulle följa med Malin till frisören idag , men jag orkade verkligen inte eftersom jag gillar inte vädret idag! I alla fall Malin kommer snart till mig , så då ska vi väl ha lite tjej snack . ;)


Bloggar senare!


Njutning!:)

Idag har jag varit med Malin hela dagen. Nu sitter jag hemma med ricinoljan i håret och en härlig piling mask! Snart kommer baby hem . Men nu ska jag fortsätta och njuta av kvällen:)


saknar napoli!

Jag saknar verkligen napoli , jag tänker varje dag att jag någon dag kommer förhoppnings vis att flytta tillbaka dit. Tänk att jag är född där och har bott där i 9 år , helt otroligt ,för det är en sån fin stad ! love love love !







Lunchar med Malin.


Dålig uppdatering !

Förlåt för en jätte dålig uppdatering men jag har varit så himla seg . Hur som helst ligger i soffan och tittar på film. Andrea messade mig och fråga om jag vela ses en stund , så m jag ska väl ta och klä på mig en snabbis och sen möta upp henne en sväng .:) slänger upp en bild på mig och min älskade kusin<3


Galen kväll!!

Igår var det en hel galen kväll, det var hu påsk så det var otroligt mycket folk. Hade jätte kul . Vaknade nyss och jag är fortfarande skit seg . Menar hör av mig snart när jag har vaknat till mig lite puss.


Så här ser jag ut ikväll ;)


Fint :)

Titta vad fint jag gjorde håret på Malin :)!! Nu ska vi ut Tagga !!!


Seg!!

Hej bloggen har vart jätte seg idag , men alla fall Malin kommer snart. Jag ska fixa hennes hår och så , sen ska vi ut med killarna våra :)


Ricinolja.

Sitter med oljan i håret just nu, jag har hunnit använda den 3 gånger nu och jag har redan känt att mitt hår har blivit starkare och tjockare , så nu längtar jag bara till att mitt hår ska bli som förr:)!!


Filmen .

Filmen jag såg var tydligen verklighets baserat , tänkte berätta lite om den. När Hachiko va en liten valp så hände de lite saker i början, sen så skulle han någonstans, hachiko fick sitta i en liten bur. men buren ramlade av vagnen som människan drog, så hachiko kom ut ur buren och kunde gå därifrån, Till slut så hittade Mr. Parker hachiko och tog med han hem.
Sen genom åren vart dom bättre vänner med varann och VARJE dag utanför tågstationen i Tokio så kom Hachiko varje dag klockan 17.00 och väntade på Mr.parker. de är sjukt gulligt :)
Men en dag så försvinner Mr.parker och Hachiko fortsätte ändå att gå & gå till stationen och väntade, men han kom ju aldrig :'( men fortfarande efter 10 år, så väntade han på sin husse.. hunden vart gammlare och gamlare, och en dag så kommer mr.parkers fru och ser Hachiko..
Men ja kanske berättar för mycke nu, men de är så gulligt att de är sjukt.. de är sorjligt. men De är så att filmen är verklighetsbaserad och allt har hänt i vekligheten!
Statyn på Hachiko finns i Tokio utanför den där tågstationen :D
Har någon av er sett denna fantastiska film?.

Här är statyn :)


Stoffan:).

Hej bloggen , jag mår inte så bra , Så jag ska inte till lindas fest . I alla fall ligger i soffan och tittar på en film som handlar om en hund och allt , och det bara sprutar ut tårar från mig ;(( den är så sorglig! Ush .


Godmorgon.

Jag börjar med att säga , grattis Linda på din 19 års dag:)<3 annars har jag nyligen vaknat , så nu tvättar jag lite kläder. Men jag hör av mig lite senare kramis.


Med Malin.

Var med Linda tidigare idag , vi lagade mat och så i hop. Sen kom Malin till oss. Sen åkte Linda hem med sina mat kassar hehe , så nu ligger jag och Malin i soffan och tittar tv. Snart kommer baby hem <3


Handlar .

Handlar mat med Linda just nu, sen ska vi hem och laga pasta och skinksås:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_197041211.jpg" class="image">


Glass .

Efter en lång promenad , så tar jag och Linda oss en god glass :)


Godmorgon.

Fint väder ute , och man blir ju bara glad . Snart kommer Linda hit , så då ska vi till stan och kika på något tills imorgon . Linda fyller nämligen år imorgon :) tur att jag handlade hennes present igår ;) men nu ska jag ta och göra mig i ordning pussss!


Älskar livet !

Jag verkligen älskar mitt liv just nu! Jag känner att jag har allt jag behöver , familj , vänner, och min man! Jag är bara så lycklig , även om en person har tagit avstånd från mig så , känner jag nig helt fucking lycklig! Ursäkta svärordet;)! Jag behöver inget mer! Snart kommer det hända så mycket nytt i mitt liv , som jag sen kommer skriva om här i min blogg .


Hemma .

Är hemma nu , har nyss duschat , så just nu så sitter jag och älskling och tittar på tv . På fredag blev jag bjuden på lindas 19 års fest , så det blir ju skit kul !


Smsar med Malin;)

Snart slutar jag jobbet då ska jag hem och sova mår så illa. Smsar lite med Malin palin medans ;)


Jobb...

Var med Malin en stund hos henne , älskling ringde och fråga om jag hade lust att jobba en stund , så jag drar iväg och jobbar nu får se när jag slutar ;)


Godmorgon .

Hade jätte kul Igår, nu ska jag ta och fixa mig sen så ska jag gå över till Malin och hennes kompis lite så får se CAD som händer pös


Fixar mig.

Har varit med Melin typ halva dagen vi gick till Ica och handlade go fika. Hon gick precis hem för hon skulle fixa sig, och det ska jag också göra ;) vi ska ju på kurdiska festen osv . Men bloggar sen kram.


Så himla glad !

Vet inte varför jag är bara så jävla glad !!!!!!!:Dd


Godmorgon !

Sitter ute i solen och försöker få mig lite sol i ansiktet , ikväll så blir det kurdisk fest , och det kommer bli så himla roligt! Malin ville hitta på något idag så får se om det blir något . ;) men nu ska jag sola vidare pööös ;)


Mys.

Jag och älskling ska göra oss en varsin ansiks mask i hop mysigt .!!:) hehe vi behöver oss lite tid för oss själva , ps dessa ansiks masker kostar endast 10kr så billigt , och dom är så härliga också :)!


Om risinolja.

Om Ricinolja: Ricinolja är egentligen ett laxermedel! Men denna superolja är SUPER för håret! Ricinolja gör nämligen så att håret växer snabbare än normal takt, går att använda i håret, på ögonfransarna.. ja alla ställen man har hår på som man vill ska växa snabbare/bli längre ;) Har själv endast testat på håret på huvudet, haha! Såhär fungerar ricinoljan (på håret): Håret växer naturligt ca 1cm per månad (detta är inviduellt, alltså det är olika från person till person, och vissa månader/årstider växer håret snabbare/saktare), alltså växer ens naturliga hår ca 6-18cm per år. Ricinoljan gör att håret växer 5cm i månaden .Användning: Häll lite ricinolja direkt i hårbotten (jag tycker det är lättast) eller i händerna (vilket du själv tycker är lättast) massera hårbotten där ricinoljan ska placeras med fingertopparna någon minut och dra ut de överblivna oljan som fastnar på händerna i resten av håret ända ut i topparna. Låt verka MINST 30 min. Duscha sedan håret som vanligt, kan behöva shampooneras två gånger då olja är så oljigt och ibland svårt att få ur med endast en shampoonering. Använd ricinoljan i håret 3 i veckan. Här fick ni lite information om oljan;)!


Familjen annorlunda.

Linda åkte nyss hem , idag var jag som sagt i Söderhamn , efter det mötte vi upp Linda , och sedan åkte iväg och storhandla. Sen så åkte vi hem och flotta i oss chips med dipp . Jag testade även oljan i håret och det gav genast resultat . Nu ligger jag och tittar på familjen annorlunda ;) .


Fikar ;)

Fikar med Linda och älskling , haha Roy som är chefen gjorde kanin öron på mig utan att jag visste om det hehe ...


Dagens köp!

En olja som man har i hårbotten som man sedan ska sova med under natten. Den fungerar tydligen jätte bra , och man får väldigt långt hår av det . Och det finns bevis på det också tydligen. hon som jobbade där visade mig en massa före och efter bilder , det tar upp till två veckor men högst fem för att det ska växa ;)! Hoppas den fungerar på mig nu :)!


Godmorgon .

Linda åkte nyss till skolan , så jag och älskling och hans kompisar ska åka till Söderhamn , så nu så laddar jag på med en redbull ;)!


Godnatt :)!

Linda sover hos mig och älskling får ta över soffan :D


Mask +mysfaktor!

Sitter i soffan med Linda , och har ansiksmask och driver och skrattar haha! Ibland är livet för skönt bara ;)!


Flott mat med tjejen min;)!


Dunk Dunk !

Dubka musik i bilen med tjejerna ;)!


Max;)!


Ego pic;)


Café latte.

Är med Linda hos mig , vi dricker kall café latte , den är skit god ! Mums!!


Stan.

Ska till stan bu hörs sen ;)!


Stödat.

Har nyss städat så just nu ligger jag i soffan och tittar på family Guy ;)! Golvet ser så fint ut nu!!:)


Saknar Norge så mycket<3


.

Vad händer idag då ? Hör av er om någon vill komma på lite söndags mys hos mig ;)!


Godmorgon .

Har varit off i ca fem dagar i now! Men mitt internet gick ut , så fick tillbaka det idag;) så idag bloggar jag som vanligt hehe . Annars vad har jag gjort i dagarna jo jag har jobbat som kassörska i fyra dagar i en kiosk på grund av att ägaren varit sjuk ;)! Så mer pengar kommer på kortet snart !