Solat solarium ;)

Heeej bloggen , idag var jag i skolan, efter skolan åkte jag hem . Sara ringde och frågade om jag hade lust att sola solarium med henne, så vi stack till solariumet . Brun vart man. Aja hörss puss!

Bakis..

HEej , jag är helt slut . Festede och drack igår. Kom nu hem i alla fall , sov hos Emma igår med Sara l. Vi hade det jätte kul .

Hallå fest eller ;)?

Tja tja sitter hos Emma med Sara , tjej kväll med dricka och små gott . Mysigt värre.

Bilder får ni imorgon pusss..


Trevlig dag med min älsklingar .

Idag så träffade jag Emma och Sara l , vi gick hem till Emma och fikade kaffe . Vi spelade kort i flera timmar , vi planerade också morgon dagen . Vi ska nämligen ha tjej party :D Men nu så sitter jag här hemma och är propp mätt, mamma bästellde kina mat . Ikväll händer inte så mycket eftersom jag inte orkar göra något .

Kan en tjej ta första steget ?

Har ni tagir första steget isf hur gjorde ni ?

ÅHHH!!

Hej bloggen sitte just nu vaken , förstår inte varför jag är vaken . Men jag kan inte sova .
Hoppas att den här dagen blir bra, åhh  är så iriterad !

Saknar din närhet <3

Just nu känner jag mig som ett fråge tecken . Jag vet inte varför , men jag vet en sak att ennu en gång gjort . Men jag saknar honom . Det är dig jag vill ha en framtid med .  Jag önskade att vi inte behövde ha det så kompliserat hela tiden . Önskar att vi kunde bo långt bort från alla männniskor bar jag och du , ingen skulle se oss. Vi kunde göra exakt vad vi velade. Jag älskar dig !




Sover hos Elin inatt .!

Heej  är hemma  hos Elin nu  , sover över här inatt .  Bredvid Elin ;) .  Tidigare idag så var jag i stan med Sara och Nicklas vi var på Wayns och  tog en latte . Sen åkte vi hem och så träffade vi Gökhan . Aja men hör av mig imorgon puss!;)
¨

Godmorgon

Godmorgon, är vaken nu , ska storstäda hela mitt rum aldeles strax . Jag börjar känna mig piggare och mer frisk. Solen skiner idag känns nästan som sommar väder om man tittar ut lite snabbt, utan att lägga märke till snön hehe. Ja mer har jag inte att säga , eller jo . Jag har ett problem det går nämligen inte att lägga in bilder eller kopiera bilder för att lägga in på bloggen och man kan inte heller skriva , måste liksom gå in på ÄNDRA REDIGERARE för att skriva men det går fortfarande inte att lägga in nå bilder. Så drygt ju , har det hänt så för er med ? isåfal hur fixade ni tillbaka det normala inställningen ? puss!

Gynekologs undersökning idag .

Hejsan , idag så var jag på gynekologs undersökning. Allt såg som det skulle ut , men jag trodde jag skulle dö när jag låg där och särade på båda benen. Skrattade så himla mycket. Annars så har jag inte gjort något annat idag ,är fortfarande sjuk . Måste piggna till mig snart .pusss

Kommer blogga lita hej och hå nu den här senaste måsanden, ska frska gott göra det.

Hej bloggen har inte bloggat så mycket och kommer inte att göra det nu heller på ett bra tag eftersom jag har ganska mycket att gra så jag hör av mig helt enkelt lite då och då. Som sagt igår var det alla hjrätans dag, hoppas ni fick det bra . Själv satt jag hemma med hg feber , har nämligen influensa. Imorgon ska jag till läkare och få intyg på att jag är sjuk och efter läkaren ska jag till gynekologen och titta . Idag har jag inte alls gjort så mycket , har sovit hela dagen , Sara kom en sväng nu på kvällen och titta till mig lite . Hon kommer väl förmodligen bli sjuk hon med snart.

Hos Emma <3

Hej bloggen sitter nu hos Emma  med älskling och Buster ;) aja bilder kommer imorgon puss


älskling kommer idag jippi <3<3<3

Idag , så kommer min älskling hit ska möta upp han vid halv fem.

bild från igår <3


Ska till ungdomsmotagningen.

ska möta upp Sara alldeles strax , vi ska till ungdomsmotagningen en sväng .  Sen så ska jag hem och vila mår faktist inte ba idag heller , aja hörs sen puss..




Vill ha sommar nu :( <3<3 

Varför?

Jag måste orka stå på mina ben, men jag orkar inte alltid . Ibland vill jag bara sjunka ner i marken och ligga och gråta , gråta  så mycket som det bara går.
Ligga i mammas famn och hon pussar  mig på  panna , vill bara att allt ska vara som förr , varför ska det finnas så mycket skit ? 
Jag vill  inte dö utan jag vill bara inte leva i vissa sitationer .


Min tisdag .

Idag var jag i skolan , hade engelska och svenska . Stack hem vid 12 eftersom jag hade sjukt ont i min mage . Åkte hem och sov , Sara var hos mig men jag låg bara och såv så hon stack när jag såv hehe. Nu sitter jag bara här hemma , det blir väl att titta lite på TV och sen sova igen då .  Puss





älskar dig Rikard

Allting har förendrats sen du kom in i mitt liv , du har gjort mig stark älskling . Du har fått mig att vilja stanna kvar på jorden , om jag inte hade haft dig så vet jag inte riktigt om jag skulle palla med mitt liv.
Jag är så lycklig att ha dig älskar dig hjärtat <3























Till stranden nu cha cha ;)

Vet ni hur mycket jag längtar till sommaren att bara få slänga av sig kläderna ..