Bilder från igår , när jag var med Emma och Ida:)



Fikade med Emma och Ida igår.



Lite av det jag handlade ;)


Sover hemma hos Emma ikväll.

Idag har jag shoppat ennu mera pengar ,  tuver kan jag inte lägga upp bilder på mitt inköp ikväll  eftersom sover hemma hos Emma ikväll . 

Imorgon ska jag bränna ennu mera :D:D:D  åhhh  ..

Fånga dagen .

Hej  som sagt så har jag varit hemma hos min pojkvän ,  och han har ingen dator än men han bästellde en så nästa gång kan jag blogga där och så. 

Alla fall firade midsommar hemma hos honom allting var perfekt.  Vi åkte båt och gick på en massa sjö krogar, det är alltid lika roligt att vara med pojkvännen sin . Jag tog inte så värst många bilder men har alla fall hunnit med några  . 






Godmorgon






Gud vad man förendras :P ........

Shopping i bar gärning idag ;)

Idag var jag ute och shoppade med Joel och  Sara  ,  vi var och fikade också .   Nu ska jag ut igen puss hej !'







Godmorgon!

Hallå  pigga och glada ?? :D  det är i alla fall  jag, eftersom solen skiner underbart !  Snart ska jag fixa mig  för sen kommer Sara  och då ska vi åka ner till stan och titta lite , sen kl 4 så ska två stycken pierca sig hemma hos Sara så då ska vi dit  ,  men jag hör av mig lite senare puss hej !


Lite bilder från igår.








Älskar min rille <3<3

Hejsan  idag var jag och älskling ut och åt .  Efter det så fixade jag mina  naglar  okså,  men det får ni se sen  på  andra bilder ;)


Bilder från igår .











Åka ner till stan nu på ute servering :)

Nu ska jag in i ducshen sen dra ner till stan och möta upp älskling .










Bilder från igår .

Hej bloggen igår så var jag med Emma Nisse  och älskling . Vi åt tacos och rökte vatten pipa och så drac vi lite :)  jätte mysigt var det .








Bästa filmen på länge !

Igår så var jag och Rille i stan hela dagen , efter det var vi på bio Fast & feurious 5  den var skit bra, mycket action som man ville ha .  Ni borde se den ;)


Lite bilder från i fredags :)





















Sorry för dålig uppdatering.

Förlåt för en jätte dålig uppdatering , men jag har varit hos min pojkvän och hans dator är trasig . Men jag lägger nu in några bilder från dessa dagar .  När jag har varit med älskling så har vi badat solat druckit  träffat folk .