Ont i huvudet.

Har ont i huvudet , så jag åkte och handla och nu är jag på väg hem . Orkade inte shoppa idag . Imirgon ska jag fixa mina naglar jippii!!:D


Shoppa!!

Ska till stan nu och se vad stan har att erbjuda mig;)!


Dagens shopping!

Leggings , jeans shorta , piling, brun utan sol, två ansiks masker och smink borste ;)


Redbull;)!


Godmorgon.

Ska åka till min pappa idag , sen tänkte jag shoppa lite också .;) Åhhh älskar pengar!!


Tåget.

Sitter på tåget nu , jag och älskling var och köpte en sak hemligt!! Sen var vi hos pappa det var jätte trevligt. Den 1 ska jag göra mina naglar , mina riktiga har förstörs pågrund av jobbet ;( skit!! Aja men det har varit en trevlig dag i alla fall . Och jag längtar tills den 10/3 :D åhhhhhhh !!


Tåget.


Godmorgon.

Jag och älskling ska åka till min pappa och hälsa på honom, sen ska vi också göra en hemlig sak , och jag är överlycklig :D


Godmorgon.

Vart en galen kväll igår natt , jag och Malin dansade ihjäl oss medans grabbarna våran spelade bleck jacks ;) hade jätte roligt igår . Men jag skriver senare ska fixa små saker.


Utgång!

På krogen ich dansa med mannen min ich hans kompisar ;)


Blond.

Tänk att jag har varit blond haha , fy Asså mitt hår blev så slitet och förstört ! Ush ångra mig verkligen för jag hade så fint hår innan jag började färga ;( plus att jag saknar Turkiet jätte mycket ;( vill åka dit igen. Men alla fall snart har jag tvättat klart allt , skönt sen är det vara att plocka lite här hemma;)


Ledig!

Godmorgon , idag är jag ledig , och det känns helt underbart!!! Idag ska jag tvätta och städa . Ikväll vet jag inte vad jag och mannen min ska göra , men men det visar sig.


Suck;(

Jag började halv 10 imorse sen så slutade jag halv 4 . Jag börjar igen halv 8 ikväll . Kör två pass idag. Jag är också lite ledsen , ska nämligen sälja min katt, jag har blivit fast anställd på ett jobb och jag jobbar som en dåre , så jag får ingen tid över till katten;( men en kompis Jassin ville köpa den som tur, Jassin litar jag också på , så på måndag är katten inte min längre;(


Jobb jobb jobb!!

Godmorgon pigga och glada?;) jag är halv pigg , solen skiner och snön börjar smälta ! Jag är lycklig !!!:D hur som helst jag väntar på bussen ska till jobbet. Jag bloggar senare kram.


Krogen.

Slutade jobbet kl 22 åkte hem och duschade , sen stack vi till krogen Lill lördag ;) spelar black Jack med pojkarna ;) imorgon blir det jobb igen börjar halv elva och slutar 22 igen haha drygt !!;)


Jobbat över .

Jag slutade aldrig fyra idag eftersom tjejen som skulle jobba efter mig kunde inte komma , så då blev jag tvungen att jobba över slutar kl 22 ikväll . Fast det har varit jätte kul på jobbet ikväll ;) så det gör inget !!


Trötter;)

Haha märkte att jag knappt kunde blogga imorse ;), gjorde värsta stavfelen och glömde ladda upp bilder osv i inläggen . Men nu har jag piggnat upp mig :D jag var så trött imorse haha !!


Redbull


Redbull.

Min frukost innan hinner ;)!


Godmorgon .

Ska åka iväg till jobbet är helt död !! Slutar kl 4 idag så det är ju bra .


Spy färdig!

Åt nyss en pizza på jobbet och det känns som om jag kommer rulla räaten av kvällen Haha!!! Snart slutar jag jippii och sen blir det lön på kontot jippiiiii ;)!! Haha.


Tiden går segt!

Yes det gör den när man jobbar Ush !!!;) slutar kl 22 ikväll gahh!!!!


Jobba!

Chefen har ringt mig i två dagar och tjatat på att han vill att jag kommer har dock varit mycket upptagen, i alla fall ringde han mig nu på morgonen och sa att han ville att jag skulle börja jobba kl tre idag. Så jag gör det måste ändå ha lite pengar haha;)


Härlig dag!

Hej bloggen idag var jag ock älskling ut och åt mat sen fikade vi också . vi var och gjorde en hemlig sak också ;) sen var vi och handlade ytligare . Nu sjussade älskling mig hem till Sara , älskling ska spela fotboll , så han hämtar mig efter fotbollen .


Stav fel !!

Haha , dricker gör vi inte ;) utan vi röker vatten pipa . Och Andrea inte andra hehe skrev för snabbt ;) sorry !!


Söndags mys!

Sitter hos Sara och dricker vatten pipa , Linda och andra ska komma hit sen på fika.


Älskar er!!


Sommar !!

Hej läsare , har bloggat ganska dåligt både idag och igår , men jag orkade verkligen inte . Hur som helst jag tvättar lite nu. Ligger även och tittar igenom min blogg , inlägg från sommars . Åh jag verkligen längtar efter sommaren , tänk er vad mycket skoj man kan ha då, och slippa alla tjocka kläder!! Snart är det i alla fall vår tack och lov!:D

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190128439.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190128439.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190128439.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190128439.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190128439.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190128439.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190128439.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190128439.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190129230.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190129230.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190129230.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190129230.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190129267.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190129267.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1876035/images/2012/pic_190129287.jpg" class="image">


Fullt upp!

Hej läsare har inte hunnit bloggat något pågrund av att älskling har köpt en soffa och massa tallrikar skålar osv , så jag har liksom fått möblerat om här hemma. Men just nu så ligger jag och myser med min lilla misse , han är ju så go han. Snart kommer älskling hem med massa mat , han skulle åka iväg och stor handla . men jag hör av mig senare kram!


Wtf???

Jag blir irriterad ?? Det släpptes en bok som handlar om hur man kommer undan av otrohet. Varför är man i ett förhållande om man skulle få för sig att vara otrogen ? Jag fattar inte!!


Dagens outfit!


Godmorgon .

Tvättar för fullt just nu , ligger och myser också med katten :) snart kommer Sara hit . Jag hör av mig sen kram;)


Bytt namn..

Hehe jag och min kille kom överens om ett namn katten heter persik betyder katt på kurdiska , fast han heter också Chanel Två namn har han ;) men jag brukar också kalla den för missen bara.:) hur som hellst den var liv rädd när den kom hit , men nu ligger den i sängen med mig och älskling , så himla mysigt!!:)..


Tåget.

Sitter på tåget , har köpt allt som en katt ska ha , lilla Chanel kommer ikväll :D köpte ett par jeans till mig också. Jag känner mig jätte ledsen , jag saknar min familj redan . Har liksom bara hunnit vart ifrån dem en månad , men jag saknar dom så extremt;( jag tänkte åka dit och vara där ett par dagar någon gång snart. Älskar dom mest över hela jorden. Jag blir så lycklig av att få träffa dem , dom ger mig en sån stark känsla av att älska livet , utan dom hade jag inte varit något! Men jag är vuxen nu , och måste börja vänja mig:) hehe ... Alla måste släppa taget när det väl är dags. Men nu när jag kommer fram så kommer larra och hämtar mig och Sara , vi ska till Sara . Dom följer med mig också och hämta Chanel sen :)


Godmorgon!

Ska hem till mamma idag med Sara , jag har mens idag också så jag känner mig inte på humör !!! Aja men jag skriver sen kram .


Hemma .

Idag var jag ledig från jobbet , träffade Sara på stan vi var och fikade och pratade ut lite. Är hemma nu ich ska sätta igång och dammsuga . Sen ska jag nog åka till älskling , vara lite med honom. I helgen ska vi köpa våran lilla bebis chanelle som är bara några veckor gammal :) åh jag längtar !! Han med vitt är det :)


Alla hjärtans dag.

Detta fick jag av min älskade pojkvän igår!:) parfym, dusch och kräm sak och roser:)


Underbar!!

Min älskling är underbar!! Fick Christina Aguilera parfym , tvål och body lotion , och rosor visar imorgon är död nu hehe !!


Godmorgon.

Idag är det alla hjärtans dag , och själv klart har jag inte hunnit köpt något attans! Därför tänkte jag springa in på Åhléns en snabbis innan jag börjar jobba !! Typiskt haha;) och ikväll så ska älskling hämta mig ich sen hade han en överraskning till mig :D


Ont i fötterna!!!!!

Slutar om en timme och jag fick jobbet ;)!!!!


Jobbar..


Nu gäller det !!

Yes det gör det !! Fyy tur att reico ska gå med mig liksom hålla mig sällskap :) vet dock inte när jag slutar på jobbet men det visar sig . Jag hör av mig sen puss


Glad !:D

Älskling ringde nyss och berättade att jag är upptagen hela tisdagen på alla<3dag åh så spännande undra vad han har planerat :)??!


Wallander.

Älskling kom nyss hem och frågade mig om jag ville åka med han och hans kompisar hem till någon och titta på fotboll , men jag orkade Inte ska liksom upp och jobba imorgon!;) så jag lät karln vara lite själv med hans kompisar , han behöver nog det precis som jag , jag behöver också få vara själv med mina kompisar :) annars funkar det ju inte ;) i alla fall jag ligger i sängen och tittar på Wallander , reico kommer sen vid halv elva. Men nu ska jag ta och fortsätta och se på programmet hörs sen kram!;)hehe är osminkad !!;)


Hemma.

Hej var ute med Frida och tog en fika hon hämtade mig med bilen, var jätte mysigt . Nu är jag hemma och är ganska små slut hehe , ska ta och duscha nu . Så här såg jag ut idag .


Whitney houston är död.

Är det sant ? Jag som verkligen älskade hennes röst , hon knarkade ihjäl sig , vad hemskt! Knark är skit !! Hon hittades död på hotell rummet 30 min efter hennes konsert Ush;( patetiskt !


Fix fix;)!

Frida ringde mig nyss , så vi ska ut lite.ska bli skönt eftersom vädret är strålande ;)! Men ska fixa mig nu.


Fint väder!!!!!

Älskar vädret idag , jag gick till reicos kompis och hämtade min pizza , haha idag är det en sån dag där jag känner att jag inte orkar laga nå mat hehe ! imorgon ska jag på mitt nya jobb som jag fick , är sjukt nervös !;) men jag är så social av mig så det kommer gå bra :).


Godmorgon!

Igår hade jag jätte kul verkligen, jag har nyss vaknat . Så jag hör av mig om en lite stund puss ;)


Just nu;)


Klar..

Ny är jag klar , väntar bara på att karln är klar . Sen blir det utgång ;)!! Ikväll är jag mer taggad en förra helgen !! Kiss <3


Fixar mig!!


Skönt !!

Kom nyss ut ut duschen det var jätte härligt ! Nu ska jag ta och smörja in mig med coccos kräm.


Fashion !


Långt samtal!

Tim har gjort mig lite sällskap nu i tvätten och så , så nu är tvätten klar . Ska fixa sängen och sen börja städa .;)


Stör mig på dig.!.!

Jag vaknade nyss , älskling är i duschen hehe , han ska åka iväg och jobba. Jag ska tvätta kl 11 , sen efter det fixa lite . Ikväll ska vi ut på krogen , ska bli så jävla kul ! Andrea och Linda kommer också att vara där ;). Och för er som undrar rubriken , så är det bara att jag och en person har bråkat och den sa fuck you ! Jag tolererar verkligen inte sånt språk , så den kan sticka .!! Klarar mig utan personen . !


Mys pys !

Jag och <3 ligger i sängen och ser på män som hatar kvinnor , Ush vilken hemsk film ! Den är så bra men hemsk.


Trevligt besök;)!

Idag har jag inte bloggat på hela dagen, har helt enkelt inte hunnit med det. I alla fall var med Linda idag på stan och kikade lite , vi tänkte åka hem till Sara och larra , men jag kom på att dom skulle stänga av telefonerna och ha mys kväll. Så vi åkte hem till mig , vi lagade mat och pratade om allt mellan himmel och jord , jätte mysigt var det . Nu ska jag plocka i hop lite och sen så kommer reico hem ;) längtar !! Men nu ska jag måla mina naglar innan jag börjar med något annat .


Sveriges värsta bilförare.

Kom nyss hem , stor städat . Nu sitter jag och tittar på Sveriges västra bilförare , haha mycket skratt får man ;)! Snart kommer älskling , skönt.


Livet vore inget utan dig.

Hellu, sitter hemma hos Sara nu . Hon står och klipper shompens hår hehe . Vi ska snart åka och handla , sen skjutsar dom hem mig. Älskling kommer hem med mat sen, orkar verkligen inte laga nå mat ikväll eller .


Inspiration !!


Glad!!

Idag är jag jätte lycklig , idag skiner solen jätte fint och jag blir så lycklig !! :D snart är det vår och sen sommar :D !!!! Hur dom hellst idag ska jag till mamma , ska fixa lite ärenden ;) .


Hos Sara.

Hej , sitter hos Sara , idag var jag på arbets intervjun , blev garanterad jobbet. Känns ju bra. Men jag hör av mig sen kram!


Mat.

Jag och älskling lagade nyss mat tillsammans , kyckling och ris och massa go sallad som jag skar ;) diskade nyss , så nu ska jag gå och fixa mig inför sängen :)


Trevlig dag.

Hej bloggen , idag har jag och älskling varit och storhandlat. Efter det åkte vi hem till Linda , vi blev bjudna på kaffe. Det var jätte trevligt . Nu sitter jag i bilen. Vet inte vad vi ska göra sen få se helt äcklet ;)


Nöjd.

Så här blev håret :)


Nu nu nu!!

Åh vad jag vill sätta mig nu i frisör stolen, för att färga mitt hår svart !! Här är en bild från förra året , då var jag svart hårig :)


Shoppat!

Var hos familjen idag och det är så mysigt , liksom när man bor med familjen längtar man så mycket att flytta hemi från , och man är nästan aldrig hemma . Men när man har flyttat så längtar man ju så mycket efter familjen och man blir lycklig när man ser dem . I alla fall är jag på tåget nu med Sara , jag hann shoppa en hel del också , så nu när jag kommer fram ska jag till frisören och färga och klippa ;) ska bli svart hårig hehe !


Hos mammi..

Hellu!! Är hos mammi som sagt , har hunnit rensat mängder av saker imitt rum , ska snart gå och kasta det . Jag är svin trött funderar på att ta en power nap alldeles snart . Vaknade trotts allt kl 6 imorse , och det är verkligen inte jag ! Ska gosa ner mig med min prinsessa meiling och min lille bror ;)


Godmorgon !

Sitter på tåget med Sara , och jag håller på gå in i väggen är så jävla trött !!!!!!!! Bloggar sen när jag är hos mamma. Pöööz .


Love My iPhone !


Under bar känsla !

Det är en underbar känsla att vara kär , men det är också väldigt jobbigt . Eftersom man älskar personen så mycket. Jag älska verkligen reico , jag vill ha mitt liv med honom , vi har så många fina planer tillsammans . Jag är världens lyckligaste tjej . Och jag vet att jag och reico alltid kommer att hålla i hop. Vi har planerat en jätte fin sak som vi ska göra nu den här månaden , och alla våra nära och kära kommer få att uppleva den dagen med oss ! Jag är lycklig !!! Jag har gjort mitt beslut och är säker på det jag gör . Jag har haft några förhållande som har gott åt skogen och jag har gjort några dumma saker inom förhållande, men jag har växt upp , och jag skulle aldrig kunna tänka mig tanken att göra det med reico .


Norrfly .

Siktet fortfarande hos Sara , vi ska dra till norrfly sen hehe! Älskling slutar kl 9 då ska han ta med sig mat till mig ris och kyckling mums . Målade mina naglar nyss också blev super snyggt !;)


Med Sara!

Har nyss tvättat klart , städat och fixat! Nu sitter jag hos Sara .


Tvättar !

Ringde mamma och bad om hjälp , tvättar just , och jag är ju så dålig på det, ända jag vet är att man måste sortera kläderna haha ! Pinsamt ! Men men man lär sig .


Godmorgon.

Vaknade nyss , men jag funderar dock på att sova igen . Jag mår verkligen Intr bra alls! Det är svin kallt ute , så man får liksom ångest av att gå ut , så jag ska nog hålla mig hemma idag. Men jag bloggar sen ska sova kram.


Black jackas !


Tur !!

Nu drog vi från krogen , vi gick till en pub , vi spelar black jackas: Stavning hehe ??!! I alla fall det är sjukt roligt att spela det så nu är jag på bättre humör !:D


Krogen.

Är på krogen , är faktiskt jätte trött , inte alls på party humör . Har gott på toan hundra gånger också : kissat!: har sjukt ont i magen, så snart ska vi till Max och äta sen tar vi taxin hem, då ska jag fan sova!!!! Haha vad positiv jag känner mig i detta inlägg ;)!


Nagel bitare!!

Jag har i hela mitt liv varit en som biter på naglarna, men för ca tre veckor sen så bokade jag möte och skulle fixa skile naglar , så då var jag tvungen att inte bita på mina naglar . men då efter tre veckor så växte mina naglar bara mer och mer , och jag bestämde mig då för att strunta att sätta tippar . Och nu är mina naglar fina och det är så kul att måla naglarna , trodde aldrig att jag skulle sluta bara sådär ! Men jag lyckades !!;) . Jag vet att det är slarvigt målat hehe men skit samma! Men nu ska jag fixa mig , för jag ska ut sen ;)!


I love chanel !!!!<3<3

419561_143910052393838_100003245318247_180584_1856559541_n_large


Black-chanel-fashion-favim.com-285919_large

Img1419227547_large

Tumblr_lve7xr5d9a1qjfj59o1_500_large

Tumblr_lgps08wwot1qbfuzro1_500_large

Tumblr_lb7cl1nhdk1qc1299o1_500_large


217578_117915284955100_117902764956352_158359_4187619_n_large

Tumblr_lysbpnhfbj1r04xe5o1_500_large

Tumblr_lyvlb5cqip1qaw1c9o1_500_large

381095_276695922389807_150516628341071_796278_1913810566_n_large

396222_224287694320299_137748849640851_505413_874557483_n_large



405353_314327328604928_238877656149896_806935_638225955_n_large


Ingen piercing ;)!

Sitter i bilen med larra och Sara , jag glömde bäretta för er att jag har tagit bort min tung piercing !;) känner att jag har blivit vuxnare och mognare, men jag tycker fortfarande att det är jävligt sexigt på människor som har piercing men jag kände helt enkelt för en förendring. Plus att min pojkvän tyckte inte att jag skulle ha den , själv klart gjorde jag inte det för hans skull , utan för min egna !:)


Godmorgon!

Älskling gick nyss till jobbet , ikväll ska jag och älskling och hans kompisar ut och dansa , jag älskar verkligen att dansa med älskling:D!!


Tv time !

Hej bloggen , har inte bloggar på hela dagen , men bättre sent en aldrig ;)! I alla fall har städat lägenheten , snart kommer beby hem med middag. Men just nu så ligger jag i sängen och tittar på the voice Sverige , och halv tio börjar en jätte bra film , bröllops duellen .


Mys.

Ligge i sängen och tittar på biggest loser Sverige , vilken motivering man får av programmet ! Man vill bara sätta igång och träna själv . Snart slutar älskling , skönt !:)


Brum Brum;)

Idag har jag haft fullt upp med allt! Äntligen är jag klar nu med sakerna. Sitter i alla fall hemma hos Sara och lyssnar när larra och basse , borrar genom väggen .snart ska jag hem , älskling ska ta med sig kyckling sallad till mig mums !


Godmorgon !

Igår var jag och älskling ut och dansade, med hans kompisar . Reicos kompis som hette ömed hade en tjej som hette Frida , hon var helt underbar . Jag och Frida bestämde oss för att ses fler gånger !;) annars idag så ska jag träffa Linda och Andrea , för att ta en fika !:)


Krogen!!

Nu ska jag ich älskling ut och dansa med hans vänner ;)!! Idag var vi hos min familj , och hela min familj älskade honom . Är så glad idag :D


Tåget med älskling.


1 februari !

Idag ska älskling få träffa min familj:D !!