Min syster.

Jag älskar min stora syster hon e bäst. Ale

På väg hem.

Var med Emma och Sara idag. Vi hade det jätte mysigt , vi var och kikade lite i affärer, hoppat stutts matta , och grillat , samt druckit vin hihi. Sitter på tåget nu. Älskling kommer och hämtar mig på station . Imorgon blir det jobb igen , men men man får ju pengar för det ;)!


Grillat mums ;)


Hoppat hihi .

Vi ska snart käka. Har det jätte kul :D det blir grillat;)!


Just nu <3


Godmorgon.

Sitter på tåget nu , ska åka till mina efterlängtade tjejer . Emma och biggan ;) få se vad vi hittar på . Men det blir väl alltid nå kul . Slänger upp en bild från nyår på oss .


Mini shopping !

Hej , kom nyss hem från stan . Fick med mig en Björn Borg parfym och ett isa Dora lip gloss;)ska snart ska jag börja göra mig i årdning ska ut med hjärtat sen :)<3


<3


Klaaart;)!

Så där, nu har jag tvättat och städat , samt handlat. Jag är duktig jag :) . Just nu tittar jag på film . Ska hoppa in i duschen lite senare också ;)! Men jag hör av mig senare puss ..


Klaaart;)!

Så där, nu har jag tvättat och städat , samt handlat. Jag är duktig jag :) . Just nu tittar jag på film . Ska hoppa in i duschen lite senare också ;)! Men jag hör av mig senare puss ..


Godmorgon .

Tvättar kläder just nu , jag är helt slut och trött . Btv så har jag sommar lov nu då :)! Efter höst så börjar jag på folkhögskolan . Idag vet jag inte vad jag ska göra , men det visar sig ;) lägger upp en bild från min nya bikini från VS som jag beställde här om dagen ;)!


Godnatt .


Hemma .

Kom nyss hem , ligger i soffan med hjärtat och och tittar på fotboll 2-1 till Ukraina . Blev bjuden till att jobba på en reustarang imorgon, dock tackade jag nej :D jag har ju redan mitt helg jobb som jag bara älskar så mycket <3 men nu ska jag ta och fortsätta se på fotboll ;)!


Godmorgon .

Sitter på tåget just nu med hjärtat. Vi ska hem till pappa och äta ;)Det och spö regnar ute :/ typiskt svenskt sommar!


Mys .

Ligger i soffan med lite söndags mys ;) ska snart in i duschen .


Ti amo .

Jag saknar min kusin jätte jätte mycket <3


Trööötttt!!!

Hej läsare , jag är skit trött rent utsagt ! Därför har jag inte orkat bloggat . Just nu är jag på väg till jobbet , försöker piggna upp mig med redbull hihi , sällan jag drick det ;)!


Ändade planer ;)!

Hehe det var ju meningen att jag och hjärtat skulle ut , men både vi två vart otaggade på det hihi . Vi ville ut och ta en promenad. Sen efter det gick vi till en pub och drack en varsin alkohol fri drink ;) men nu är vi hemma , imorgon är det jobb , men nu ska jag ta och sova natti;)!


Big smile :D !!

Hej kära läsare! Idag var det kaos i reustarangen ;)! Men det gick skit bra , idag för första gången har jag märkt att jag är stress tålig och skit duktig ;)! Haha jag fick sjukt mycket dricks också. Människorna bara älskade mig ;) och personalen säger att dom älskar mig hela tiden :D jag storm trivs med personalen och jobbet jag gör :D känner mig lycklig idag helt änkelt! Så därför kom jag och hjärtat överens om att vi ska ut och dansa lite idag ;) så nu ska jag hem och börja göra mig i ordning. Men jag uppdaterar er när jag är klar fixad :)!


Jobb.

Sitter på bussen nu , är ju på väg till jobbet ;)! Försöker pigga upp mig med redbull . Har ju verkligen inte sovit ett skit inatt !! Ikväll känner jag suget av att festa :/ hihi . Får se vad vi gör ikväll ;)!


Godmorgon .

Godmorgon , jag vaknade nyss , gick och la mig runt fyra imorse :/ ska till jobbet om nå timme . Ikväll så ska jag förmodligen ut lite med älskling , vi ska ut och gå lite . Men nu ska jag dricka upp min latte , men jag hör av mig sen puss...


Slutat;)!

Hellu kom nyss hem, har slutat nu. Ska snart möta upp bästa vän min , få se vad vi hittar på för kul ;) men jag hör av mig sen pööös <3


Jobb ;)!

Väntar på bussen nu , ska ju iväg och jobba . Efter jobbet så ska jag hem och mysa med min efterlängtade man <3


Godmorgon .

Vaknade för en stund sedan , idag blir det jobb .... Men nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar ;)


Samtal från Tim ;)!

Fyfan säger jag bara ! Tim ringde mig och skickade en bild till mig från 2009. Jag såg gräslig ut haha. Jag tackar Gud för att han har skapat oss , men att vi förendras på samma gång .<3!


Godnatt!

Sitter med hjärtat i soffan, håller på att somnar i hans famn. Imorgon blir det jobb , så jag säger Godnatt läsare ;)!


Trött!!

Hej läsare , mötet gick jätte bra , hann ju träffa min förra arbets kollega också ;).när jag kommer fram ska Sara möta upp mig , sen ska vi hem till mig och prata och äta lite tacos från igår :).


Inne i stan .

Sitter i solen med Patricia innan mitt möte ;)


Godmorgon .

Godmorgon läsare , igår vart det inte många inlägg , men i alla fall Sara och har var och natt badade , och det var svin kallt . Sara åkte hem vi ett på natten , efter det slocknade jag . Just nu väntar jag på tåget , jag ska på ett möte. Efter det blir det att träffa pappa:)! Så jag hör av mig lite senare under dagen kram.


Taco mys <3

Äter tacos med Sara hemma hos mig , ikväll blir det att bada :)


Godmorgon .

Hej läsare , just nu så tvättar jag kläder , jag ska också ta och städa lite nu samt duscha . Ska träffa Sara senare i eftermiddag . Men jag hör av mig senare kram! Slänger upp en bild på min älskade råtta <33


Starbucks!

Ok låter kanske rätt mobbat, men jag har aldrig druckit Starbucks latte förr, utan det var första gången nu på kvällen som jag drack den. Och jag måste bara få säga att den var hur god som helst ! Jag köpte till och med mig tre stycken hem Haha! Nej har ni inte prövat dom än , så tycker jag att det är dags !;) 25 kr kostar dom.


Hem och mysa <3

Nu ska jag och älskling hem och mysa<3


Underhållande ;)

Är på älskling jobb , och underhåller mig med roliga människor :)!


<3

På väg till mitt hjärta nu, fick bli min nya väska inklusive mina nya skor idag ;)!


I love My boyfrends!<3


5/6 -2010

Haha detta är helt sjukt av hur man förändras . Tittade lite i min blogg under 2010 och just den här dagen , så hade jag och sara fixat upp oss för vi skulle träffa oddman. Jag var blond och såg ut som värsta fjortisen. Jag tycker det är jävligt coolt att man förändras så mycket på bara 2 år:p ! Men samtidigt är det ganska skönt också , jag menar hur kul är det att se ut som en fjortis vid 18 års åldern?;) nu efter två år så har jag hunnit flyttat hemi från , förlovat mig , hitta mitt livs eviga kärlek, fått fast helg jobb , jag pluggar verkligen nu / till skillnad från tidigare ;) hehe... Jag har också hunnit med att rensa falska människor ur mitt liv . Och snart så ska jag också genom gå en sak , som kommer att förändra hela mitt liv . Nej mitt liv är underbart bara :) !!


Godmorgon .

Godmorgon kära läsare . Idag var jag i skolan och lämnade lite skol uppgifter . Idag kl 3 ska jag möta upp Sara också. Vet inte vad vi ska hitta på , men det blir väl alltid nå kul . Passar på att lägga upp en bild från förra året på oss ;)!


Min nya väska :D

Åh jag bara älskar den !!!:)<3


Med Sara ;)!


Hemma ;)!

Kom nyss hem jag och älskling var och klippte oss samt käkade . Sen var vi och handla mat också , köpte även ett par jätte fina gardiner idag . Dom jag hade tidigare var ju skit fula rent utsagt haha !


Kort hårig ;)!

Hejsan! Var hos frysören med älskling och klippte mig jätte kort Haha , kände för en stor förändring ! Självklart kommer jag att fortsätta med ricinoljan ;) hur som helst sitter och lunchar taco tallrik nu med hjärtat mitt<3


Ricinolja .:)

Kom nyss hem från jobbet , var på Ica och handlade lite mat också. I alla fall sitter med ricin oljan i håret , och jag bara älskar ricin olja!!!:)


På väg till jobbet .

Sitter på bussen nu på väg till jobbet . Sitter och dricker redbull , borde fan bli sponsrad av det snart tycker jag Haha , jag bloggar ju flytigt om dem nästan hela tiden . Nej men jag skojar , jag behöver inte bli sponsrad , jag har ju endå råd att köpa dem;)! Men jag ska ta och sluta dricka dom . Redbull är Absålut inte bra mot kroppen och hjärtat. ;)!


Love memoris<3


Fixar mig.

Håller på och fixar mig nu , ska till jobbet svart. Skönt sista dagen, sen nästa vecka på fred börjar man igen hehe...


Godmorgon!

Jag vaknade nyss , idag blir det jobb . Så nu ska jag ta och fixa i ordning mig och sen städa lite ;)!


Mys kväll.

Hellu ! Kom nyss ut ur duschen , jobbet gick jätte bra idag . Just nu har jag mys kväll med hjärtat vi kollar på film och så. <3


Lunchar .


Godmorgon.

Vaknade nyss av att Malin plingde på dörren och fråga om vi skulle gå och luncha på Kina . Så ska börja ta och göra mig i ordning , idag kl fem börjar jag att jobba . Det ska bli nå trubadur ikväll , så ikväll blir det att servera en massa dricka ;)!


Slutat.

Slutat nyss jobbet , det var rätt lungt idag . Nu ska jag hem till min älskling och mysa och prata :)!


Jag älskar mina läppar !!;)


Dagens lilla köp!

Köpte ett nagelack och en handkräm. Ska till jobbet om 40 min ;)!


Lunchar .

Malin ringde och fråga om vi skulle luncha innan jag ska dra till jobbet . Så just nu lunchar jag . Börjat jobbet kl 4 idag , orkar egentligen inte jobba men vad gör man för pengar ?;)


Sweet !


Video samtal med Sara ;)

Ganska roligt faktiskt att man kan ringa varandra medans man ser varandra :)! Hehe, hur som helst så solade jag med oljan i ca 40 min och jag kan lova er den tog verkligen. Så jag rekommenderar er att köpa den om ni vill få en brun och Jämn färg . Den finns att köpa i dom flesta butiker , men jag köpte min på Åhléns 85kr .


Blogg pausen över !;)

Ja idag var min blogg Paus över. Hur som helst så vaknade jag nyss av att solen bara strålade , så nu ska jag ta och smörja in mig i olja , och bli brunare. ;)